Happy Birthday! Αυτά είναι τα 10 ωραιότερα beauty looks της Kim Kardashian

Μαρία Ροδίτη
Happy Birthday! Αυτά είναι τα 10 ωραιότερα beauty looks της Kim Kardashian

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά της, θυμηθήκαμε όλες τις φορές που είχε υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ.

Τα γενέθλια είναι μια σημαντική ημερομηνία για κάθε μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner. Είναι η μέρα που θα επιλέξουν να κάνουν κάποιο φαντασμαγορικό πάρτι, να ταξιδέψουν με το προσωπικό jet τους ή να παρουσιάσουν στο κοινό τους μια νέα συλλογή μακιγιάζ. Γιατί στα λέμε όλα αυτά; Διότι σήμερα είναι τα γενέθλια της Kim Kardashian και σίγουρα αναμένουμε εντυπωσιακά happenings από όλη την οικογένεια.

Η Kim γίνεται 40 ετών και η ίδια πριν μερικές μέρες αποκάλυψε στο Instagram account της ότι η τελευταία συλλογή του KKW Beauty είναι αφιερωμένη στην ηλικία της. Και εμείς με αφορμή όλα αυτά σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να θυμηθούμε τα 10 ωραιότερα beauty looks της reality star, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery.

https://www.instagram.com/p/CGQ7cLhn4PY

Όχι, δε συμπεριλάβαμε μέσα σε αυτά τις φορές εκείνες που εμφανίστηκε με κόκκινα μαλλιά ή με ξανθιά περούκα, γιατί προτιμάμε την Kim με σκούρα καστανά μαλλιά. Βρήκαμε, όμως, τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της με πολύ μακριά ή πιο κοντά μαλλιά και με υπέροχο μακιγιάζ.

Παρατηρώντας τα make up looks της Kim θα καταλάβεις ένα πράγμα: ότι αγαπά τα nude κραγιόν και τις γήινες σκιές στα μάτια με πολλές δόσεις μάσκαρα. Όσο για τα μαλλιά; Και με low ponytail, και με συμμετρικό καρέ και με wet look είναι απλά υπέροχη.

Διάβασε ακόμα: 5 μακιγιάζ με glitter σκιά + 5 σκιές που θα χρειαστείς