New look! Η Kylie Jenner μόλις άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της

Μαρία Ροδίτη
New look! Η Kylie Jenner μόλις άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της

Και μας θύμισε αρκετά την αδερφή της, Kendall!

Αυτό που συμβαίνει το φετινό φθινόπωρο δεν έχει προηγούμενο. Ολοένα και περισσότερες celebrities αλλάζουν διαρκώς την εμφάνισή τους επιλέγοντας νέο κούρεμα ή νέο χρώμα στα μαλλιά. Μέχρι τώρα έχουμε δει την Jennifer Lopez και την Katherine Zeta Jones να υιοθετούν καρέ κούρεμα, αλλά και την Kendall Jenner να αποκτά ξαφνικά πολύ μακριά μαλλιά σε ένα σκούρο ξανθό χρώμα.

Και τώρα έρχεται η Kylie Jenner να μας εκπλήξει με την αλλαγή στο hair look της. Η επιχειρηματίας και reality star φαίνεται ότι θέλησε να κάνει και αυτή μια ανανέωση στην εικόνα της για να υποδεχθεί το φθινόπωρο και να δώσει ένα boost στη διάθεσή της. Δεν έκοψε, όμως, τα μαλλιά της, αλλά επέλεξε να τα βάψει σε ένα χρώμα που… δεν περιμέναμε.

https://www.instagram.com/p/CGmRdFlHuKN

Όπως βλέπεις στο βίντεο, η Kylie έπαθε… Kendall και πλέον είναι ξανθιά. Μια εποχή που οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους και να το σκουρύνουν, η Kylie αποφάσισε να το ανοίξει πάρα πολύ.

Αν θυμάσαι, η Kylie Jenner μέχρι χθες είχε ένα caramel καστανό χρώμα μαλλιών, ενώ τώρα – όπως βλέπεις- το άνοιξε με baby blonde highlights, που ομολογουμένως μοιάζουν πολύ φυσικά. Η άποψή μας, όμως, είναι πως η Kylie είναι πολύ πιο φρέσκια και όμορφη με το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της. Ίσως αυτή η επιλογή τη μεγαλώνει αρκετά και δεν την κολακεύει τόσο πολύ. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό! Ο Γιάννης Σίσκος μάς αποκάλυψε όλα τα μυστικά για τα beauty looks της Υβόννης Μπόσνιακ