Mega-guide: 30 κρέμες χεριών που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Mega-guide: 30 κρέμες χεριών που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

Τα χέρια μας υποφέρουν όσο και το πρόσωπό μας αυτό τον καιρό

Η νέα πραγματικότητα και καθημερινότητα του κορονοϊού είναι κάτι που έχουμε πλέον συνηθίσει. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η επιδερμίδα μας δεν υποφέρει εξαιτίας της μάσκας και πως τα χέρια μας δεν είναι στα χειρότερά τους εξαιτίας των αλλεπάλληλων πλυσιμάτων και του αντισηπτικού. Το αντισηπτικό μοιάζει να έχει «ποτίσει» όλο μας το είναι αφού υπάρχει σε κάθε τσάντα και σε κάθε συρτάρι και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα χέρια μας να είναι άγρια και ξηρά.

Το να σταματήσουμε να πλένουμε τα χέρια μας και να βάζουμε αντισηπτικό δεν είναι επιλογή, όπως δεν είναι επιλογή και το να μη φοράμε τη μάσκα μας. Είναι τα μοναδικά μέσα προστασίας που έχουμε απέναντι στον ιό που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα μας. Τι κάνουμε λοιπόν; Επενδύουμε σε καλές κρέμες χεριών.

f6181b8f7cd4c5394410bc28f1fd5e09

Η κρέμα χεριών πρέπει να συνοδεύει πάντα το αντισηπτικό και η επιλογή της δεν πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη μυρωδιά ή την απορροφητικότητα αλλά με τα συστατικά της. Υπάρχουν κρέμες με διαφορετικές συνθέσεις και πλούσια συστατικά που κάνουν θαύματα και σήμερα θα σου τις δείξουμε όλες.

Κάναμε το πλήρες ρεπορτάζ της Τρίτης και βρήκαμε 30 κρέμες χεριών για διαφορετικές ανάγκες, με διαφορετικές ιδιότητες και συστατικά και με τιμές που ταιριάζουν σε όλα τα budget, μεγάλα και μικρά. Κάνε ένα scroll παρακάτω για να τις δεις όλες και συνέχισε να βάζεις αντισηπτικό, που θα πάει, θα νικήσουμε την εξάπλωση του ιού.

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: Τα 30 πιο σκούρα και sexy κραγιόν για τον χειμώνα