Αλήθεια ή ψέματα; Δες το νέο hair look της Αθηνάς Οικονομάκου

Μαρία Ροδίτη
Αλήθεια ή ψέματα; Δες το νέο hair look της Αθηνάς Οικονομάκου

Η ηθοποιός έκανε μια ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια beauty queen γι’ αυτό μας αρέσει να παρατηρούμε όλα τα looks και τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνισή της. Έχει υπέροχο πρόσωπο, επιλέγει πάντα να κάνει διακριτικά και κομψά make up looks, ενώ δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τα υπέροχα μαλλιά της.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει λαμπερά, υγιή και μακριά μαλλιά και τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα καστανό χρώμα με ξανθές ανταύγειες. Από τότε που τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά, περίπου πριν δεκατρία χρόνια, δεν έχει κάνει κάποια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Δεν έχει κουρέψει πολύ κοντά τα μαλλιά της, ούτε τα έχει βάψει σε κάποιο… περίεργο χρώμα. Μέχρι σήμερα, όμως, συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Τι εννοούμε με αυτό; Ότι πριν λίγες ώρες είδαμε την Αθηνά Οικονομάκου σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βαμμένα μαλλιά σε ένα καθόλου αναμενόμενο χρώμα. Η αγαπημένη ηθοποιός επισκέφθηκε το κομμωτήριό της και μας έδειξε τα νέα παστέλ μοβ μαλλιά της. Θα τα δεις καλύτερα στο παρακάτω βίντεο.



Απίστευτη η αλλαγή της, δε συμφωνείς; Φυσικά, δεν πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή, αλλά για μια πλάκα που έκανε η Αθηνά με φίλτρο του Instagram. Στην αρχή μας ξεγέλασε, αλλά αμέσως καταλάβαμε πως πρόκειται για φίλτρο μιας και προσπάθησε να κάνει το ίδιο στα μαλλιά του καλού της φίλου, που βρισκόταν δίπλα της. Και για να λέμε την αλήθεια… Μας αρέσει πολύ η Αθηνά όπως είναι, με τα υπέροχα καστανόξανθα μαλλιά της. Εσύ, τι λες;

Διάβασε ακόμα: 5 ελληνικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου