Είναι Σάββατο και μαζί με τον espresso μας θα απολαύσουμε #EspressoNails

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είναι Σάββατο και μαζί με τον espresso μας θα απολαύσουμε #EspressoNails

Nail art για coffee lovers! 

Δεν θα σου πω ψέματα, σήμερα ξύπνησα και δεν ήξερα τι μέρα είναι. Με πήρε βλέπεις ο ύπνος στον καναπέ και κάπως αποσυντονίστηκα. Έβλεπα καλλιστεία (θα το σχολιάσουμε κάποια άλλη στιγμή) και χωρίς να το καταλάβω είχα αποκοιμηθεί. Έκανα ανήσυχο ύπνο με εφιάλτες. Στο όνειρό μου προσπαθούσα να πείσω τα κορίτσια να μην φορέσουν extensions αλλά δεν με άκουγε καμία #thehorror! Δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Το θέμα είναι ότι σηκώθηκα σε πανικό νομίζοντας πως έχω αργήσει για το γραφείο. Σκουντουφλώντας άναψα την καφετιέρα και μπήκα στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ ντους γιατί, τόσο που είχα καθυστερήσει, δεν είχα χρόνο να περιμένω για ζεστό νερό.

KRIO NTOUS

Όπως αντιλαμβάνεσαι ο πανικός ήταν για το τίποτα και το σοκ του κρύου νερού με συνέφερε. Σήμερα είναι Σάββατο και δεν χρειαζόταν να πάω στο γραφείο αλλά χρειαζόμουν καφέ και κάπως έτσι εμπνεύστηκα το σημερινό daily nailspiration. Ναι, τα περισσότερα nailspiration έχουν κάποια ιστορία πίσω τους. Στο θέμα μας όμως: #EspressoNails.

Κανονικά πίνω γαλλικό καφέ (με άρωμα φουντούκι γιατί είναι φάνσι) αλλά οι μέρες του πανικού απαιτούν espresso. Γευστικό, αρωματικό και δυνατό espresso και όσο ο καφές έτρεχε από την καφετιέρα στο φλιτζάνι, αποφάσισα πως πρέπει να αναζητήσω σκούρα καφέ nail art σήμερα. Αυτό έκανα και το instagram δεν με απογοήτευσε.

ESPRESSO

Το σκούρο καφέ του espresso βλέπεις είναι το τέλειο χρώμα για χειμερινά και φθινοπωρινά σχέδια και ταιριάζει τόσο στην εποχή όσο και στα outfit μας. Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λευκό και είναι μάλιστα η τέλεια εναλλακτική για το μαύρο. Ναι, εννοείται πως τελείωσα το πρώτο φλιτζάνι πριν ξεκινήσω την αναζήτηση... Αν ξεκινούσα χωρίς καφέ πολύ πιθανόν να γέμιζα τη gallery με μονόκερους. Καθώς λοιπόν πίνεις και εσύ τον καφέ σου, κάνε ένα scroll για να δεις τα #EspressoNails που ετοίμασα για εσένα σήμερα και ελπίζω να είχες ένα πολύ καλύτερο ξύπνημα από το δικό μου...

Διάβασε ακόμα: #MustardNails! Τα νύχια στο χρώμα της μουστάρδας είναι τόσο φθινοπωρινά...