Τα σημάδια του χρόνου, οι κηλίδες που με ταλαιπωρούν και η luminous λύση σε όλα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα σημάδια του χρόνου, οι κηλίδες που με ταλαιπωρούν και η luminous λύση σε όλα

Η Χριστίνα Χρόνη αναλογίζεται τον χρόνο που περνά, τα σημάδια που αφήνει και αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο δύσκολες κηλίδες με τη βοήθεια της NIVEA CELLULAR LUMINOUS630®.

Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα μας είναι κάτι που μας τρομάζει. Καμία γυναίκα δεν θέλει να τα σκέφτεται. Όλες μας θέλουμε να τα αντιμετωπίσουμε και οι επιλογές μας είναι αμέτρητες. Κρέμες για τις ρυτίδες, οροί για τη χαλάρωση και δεκάδες προϊόντα που υπόσχονται να «γυρίσουν το χρόνο πίσω» είναι στη διάθεσή μας -αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

Βλέπεις, πιστεύω ότι η νεανικότητα της επιδερμίδας δεν μετριέται μόνο σε «γραμμές» αλλά και σε λάμψη. Το λαμπερό, ομοιόμορφο δέρμα είναι μοιραία και νεανικό. ακτινοβολεί. Οι πανάδες, οι κηλίδες και η θαμπή όψη λοιπόν, είναι το Νο1 πρόβλημα που θεωρώ ότι χρειάζεται όλες να αντιμετωπίσουμε και τυχαίνει να είναι το πιο επίμονο...

Οι πανάδες είναι ένα πολύπλοκο πρόβλημα της επιδερμίδας. Και δημιουργούνται όταν τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας δυσλειτουργούν και αυξάνεται η παραγωγή μελανίνης σε συγκεκριμένα σημεία. Τι προκαλεί αυτή τη δυσλειτουργία; Πολλά! Η έκθεση στον ήλιο, οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι φλεγμονές που προκαλεί η ακμή και φυσικά ο χρόνος. Ναι, ο χρόνος.

Το «πλήρωμα του χρόνου»

Ενώ το σώμα μας μπορεί να αντισταθεί στην υπερπαραγωγή μελανίνης μέχρι κάποια ηλικία, έρχεται «το πλήρωμα του χρόνου» και αυτό είναι κάτι που έχω δει με τα μάτια μου να συμβαίνει στο πρόσωπο (το ντεκολτέ και τα χέρια) της μητέρας μου.

Η επιδερμίδα της είναι πολύ λευκή, αλλά λατρεύει τον ήλιο. Δεν είχε πρόβλημα με τις πανάδες νεότερη γιατί, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τα μελανοκύτταρά της λειτουργούσαν πιο νωχελικά. Πολύ ξαφνικά όμως οι κηλίδες εμφανίστηκαν και συνέχιζαν να εμφανίζονται μέρα με τη μέρα.

Αυτό συνέπεσε και με το δικό μου «μικρό δράμα», κατά το οποίο πήγα για αποτρίχωση στο μουστάκι και, μέχρι να επιστρέψω στο σπίτι, είχα μία μεγάλη, έντονη κηλίδα στο άνω χείλος.

Οι κηλίδες λοιπόν εμφανίζονται αιφνίδια και με τον ερχομό τους, χάνεται η λάμψη και η νεανικότητα της επιδερμίδας μας. Κάποιες τις αποκτούν εξαιτίας της παρόδου του χρόνου, όπως η μητέρα μου. Σε κάποιες εμφανίζονται σαν «καλοκαιρινά ενθύμια». Για πολλές έρχονται μαζί με ένα μωρό και σε extreme περιπτώσεις σαν τη δική μου, κάνουν την εμφάνισή τους γιατί έτσι θέλουν!

Τα αίτια λοιπόν είναι πολλά αλλά το ζητούμενο ένα: Η Luminous όψη, χωρίς σκιές, κηλίδες και σημάδια. Μία είναι και η πιο αποτελεσματική θεραπεία όμως και δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου! Θέλω να μιλήσουμε για τη NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® που ήρθε για να κάνει τις κηλίδες παρελθόν.

Luminous όψη ξανά

Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA, εργάζονταν αδιάκοπα για 10 χρόνια, προκειμένου να ανακαλύψουν τη λύση στο πρόβλημα των κηλίδων που θα καλύπτει τις ανάγκες όλων μας. Τελικά τη βρήκαν στο μόριο #630, το οποίο αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικό στη ρύθμιση της παραγωγής που τελικά έδωσε και το όνομά του στη νέα, καινοτόμα σειρά. Τι ακριβώς κάνει όμως;

Λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο καταπολεμώντας την υπάρχουσα μελάγχρωση για να ελαττώσει τις κηλίδες και το μέγεθός τους ενώ παράλληλα, ισορροπεί την παραγωγή νέας μελανίνης, ώστε να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων.

Αυτό σημαίνει ότι, όποια και να είναι η αιτία των κηλίδων, το μόριο #630 σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε και το Υαλουρονικό Οξύ -τα οποία ενεργοποιούν την ανανέωση των κυττάρων, μπορούν να τις καταπολεμήσουν αποτελεσματικά.

Όταν λοιπόν η μητέρα μου με ρώτησε τι να χρησιμοποιήσει για τις κηλίδες της, η απάντησή μου ήταν μία: Τη σειρά NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630®, αυτή που χρησιμοποιώ και εγώ. Αποτελείται από τον απολαυστικό, ενισχυμένο ορό NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® και την προστατευτική κρέμα ημέρας NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® SPF 50. Μαζί, «θωρακίζουν» την επιδερμίδα ενάντια στις κηλίδες και καταπολεμούν τις ήδη υπάρχουσες τόσο εντατικά που, αρχίζεις να βλέπεις αποτέλεσμα μετά από μόλις 4 εβδομάδες.

Νέα που πρέπει να μοιράζεσαι

Η μητέρα μου δεν είναι η μόνη με κηλίδες, απορίες και ανάγκες όμως. Και τα κορίτσια του γραφείου έδιναν μάχη με τις κηλίδες και –φυσικά- δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί τους τα νέα και την καινοτόμα σειρά που μπορεί να αποκαλύψει τη luminous πλευρά της επιδερμίδας όλων μας!

Το «δυναμικό δίδυμο» λάμψης της NIVEA, CELLULAR LUMINOUS 630®, ήταν η λύση για τις κηλίδες της Νάνσυς που κρυβόταν στη σκιά και δεν απολάμβανε τον ήλιο. Ήταν ο σύμμαχος της Μάτας που, μετά τη μάχη με την ακμή, είχε να αντιμετωπίσει τα σημάδια που άφησε πίσω της. Ήταν και αυτό που χρειαζόταν η Κατερίνα που απέκτησε 2 μικρές πριγκίπισσες και 2 μεγάλες κηλίδες.

Σε έναν καφέ, μοίρασα στα κορίτσια τα luminous boxes που περιείχαν τον ενισχυμένο ορό NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® και την κρέμα ημέρας NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® SPF 50 και το ταξίδι τους από τη σκιά προς το φως ξεκίνησε.

Όλες μας θέλουμε luminous όψη ξανά. Όλες αξίζουμε ομοιόμορφη, νεανική επιδερμίδα σε κάθε ηλικία. Με τη νέα NIVEA CELLULAR LUMINOUS 630® μπορούμε να τα έχουμε όλα και ακόμα περισσότερα και αυτά είναι νέα που πρέπει να μοιράζεσαι, δεν νομίζεις;