Lip addiction! Τα 7 μυστικά της Angelina Jolie για juicy χείλη

Μαρία Ροδίτη
Lip addiction! Τα 7 μυστικά της Angelina Jolie για juicy χείλη

Η ηθοποιός έχει ζουμερά και πλούσια χείλη εκ φύσεως. Τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά, όμως, με τη σωστή περιποίηση!

Η Angelina Jolie είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood. Είτε φορά gown και περπατά στο κόκκινο χαλί, είτε κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με casual ενδυμασία παρέα με τα παιδιά της, δείχνει πάντα αβίαστα ξεχωριστή και εντυπωσιακή. Ποιο είναι το signature χαρακτηριστικό της εικόνας της; Τα σαρκώδη, ζηλευτά χείλη της.

Παραδέξου το! Κι εσύ κάθε φορά που την κοιτάς, είτε φορά nude, είτε κόκκινο κραγιόν, παρατηρείς τα χείλη της. Η αλήθεια είναι πως συμπληρώνουν αρμονικά το πρόσωπό της και πως… θα ήθελες κι εσύ να τα έχεις. Μπορείς, λοιπόν!

LIP OVERLINE

Lip overline: Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα και εντελώς φυσικά

Ναι, μπορεί να είναι θέμα DNA τα ζουμερά της χείλη, όμως και η Angie κάνει τα… δικά της για να γίνουν τα χείλη της ακόμα πιο wow. Τα μυστικά της θα τα ανακαλύψεις ευθύς αμέσως!

Τα 7 μυστικά της Angelina Jolie για ζουμερά χείλη

#1 Απολέπιση

Η Angelina κάνει τα εξής: είτε τρίβει απαλά τα χείλη με μια οδοντόβουρτσα ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, είτε χρησιμοποιεί κάποιο scrub με ζάχαρη ή ένα βρεγμένο με νερό βαμβακερό ύφασμα για να απολεπίσει τα χείλη της.

https://www.instagram.com/p/CVGdx3ApWOM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#2 Ενυδάτωση

Η Angelina Jolie φροντίζει καθημερινά για την ενυδάτωση των χειλιών της. Κι αν νομίζεις πως χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο lip balm, κάνεις λάθος. Η star πίνει, επίσης, και πολύ νερό! Αυτό είναι το βασικό μυστικό της για ενυδατωμένα χείλη.

#3 Η βάση είναι το παν

Αφού ολοκληρώσει με το skincare κομμάτι και πριν βάλει κραγιόν, η Angelina Jolie βάζει primer ή foundation στα χείλη για να δημιουργήσει την τέλεια βάση και να σταθεροποιήσει για ώρες το κραγιόν της.



#4 Το περίγραμμα είναι must

Ακολουθεί το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι στην ίδια σχεδόν απόχρωση με το κραγιόν. Έτσι και πιο ζουμερά θα δείχνουν τα χείλη και πιο σωστά θα απλωθεί το κραγιόν πάνω τους.

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις ακόμα 3 μυστικά της Angelina Jolie για τέλεια χείλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ