Κάνε #rainbownails αν δεν μπορείς να διαλέξεις ένα χρώμα για το μανικιούρ σου

Μαρία Ροδίτη
Κάνε #rainbownails αν δεν μπορείς να διαλέξεις ένα χρώμα για το μανικιούρ σου

Είσαι αναποφάσιστη; Τα #rainbownails είναι το μανικιούρ που απευθύνεται σε εσένα.

Πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί να βρίσκεσαι μπροστά στα δείγματα που σου δείχνει η nail artist σου, να κοιτάς και να ξανακοιτάς τις αποχρώσεις και τελικά πραγματικά να μην μπορείς να αποφασίσεις; Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες έχει συμβεί αυτό κι εκείνες τις «δύσκολες» στιγμές μία είναι η λύση: Τα rainbow nails.

Ναι, λέω για μανικιούρ τα οποία είτε έχουν σχέδιο ένα ουράνιο τόξο, είτε έχουν αναμεμειγμένα τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε αφηρημένα σχέδια στο νύχι. Τέλειο δεν ακούγεται; Και είναι, έχω να σου πω.

10 μανικιούρ με κοχύλια & ένα DIY seashell nail art από την Betina Goldstein

Πώς θα πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα

Για να είναι super chic τα #rainbownails σου θα πρέπει να προσέξεις κάτι πολύ σημαντικό: την ανάμειξη των χρωμάτων. Αν θέλεις, δηλαδή, να πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα, προτίμησε βερνίκια σε κοντινές αποχρώσεις ή χρωματικές οικογένειες.

Οι pastel αποχρώσεις- από baby blue και baby pink μέχρι λιλά και απαλό κίτρινο- είναι η πιο safe επιλογή. Γενικότερα, όμως, με το rainbow nail art μπορείς να «παίξεις» πολύ. Να δημιουργήσεις μικρά ουράνια τόξα στα νύχια σου, να κάνεις γαλλικό μανικιούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου ή χρησιμοποιώντας ένα χρώμα στη γραμμή του κάθε νυχιού ή να κάνεις και reverse French manicure. Η επιλογή… είναι δική σου.

https://www.instagram.com/p/CfQZE5tObq8

Nail Inspo

Αρκετά είπαμε, όμως, και έχει έρθει η ώρα για nail Inspo. Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 παραλλαγές των rainbow nails για να βάλεις κι εσύ το ουράνιο τόξο στα νύχια σου.

Και να θυμάσαι… Μετά τη βροχή πάντα βγαίνει ουράνιο τόξο!