Glazed donut nails: Η Δανάη Παππά με το μανικιούρ που έκανε trend η Hailey Bieber

Μαρία Ροδίτη
Glazed donut nails: Η Δανάη Παππά με το μανικιούρ που έκανε trend η Hailey Bieber

Η Δανάη Παππά υιοθέτησε μια από τις πιο hot και chic τάσεις στο μανικιούρ, που έχει γίνει viral τελευταία χάρη στη Hailey Bieber.

Η Δανάη Παππά έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό τόσο για την ευχάριστη προσωπικότητά της, στοιχεία της οποίας μοιράζεται στα social media, όσο και μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση. Ειδικά φέτος ως Θοδώρα στον Σασμό του ALPHA, η ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ. Και έχει εξελιχθεί σε beauty icon. Να τα λέμε κι αυτά!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα, όμως, από την αρχή! Η Δανάη υποδύεται στον Σασμό μια nail artist, οπότε – όπως καταλαβαίνεις – σχεδόν πάντα τα νύχια της πρέπει να είναι περιποιημένα και βαμμένα. Και φαίνεται πως αυτή η συνθήκη αρέσει πολύ στην 25χρονη ηθοποιό, η οποία πια πραγματοποιεί πολύ συχνά ραντεβού με τη μανικιουρίστ της στην πραγματικότητα και μοιράζεται με τις fans της τα nail art της. Τι έκανε αυτήν τη φορά; Το μανικιούρ που έκανε trend η Hailey Bieber και δεν είναι άλλο από τα glazed donut nails.

Russian manicure: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις δοκίμασε το πιο minimal nail trend του καλοκαιριού

Η Δανάη Παππά με super chic glazed donut nails

Στην Πάρο, όπου και διατηρεί beach bar ο σύντροφός της, περνά το καλοκαίρι της η Δανάη Παππά. Σε μία από τις φωτογραφίες, λοιπόν, που μοιράστηκε στο Instagram η ηθοποιός βγάζει selfie και κρατώντας το κινητό της… αποκαλύπτει το νέο μανικιούρ της.

https://www.instagram.com/p/ChAP1LNjL3p

Η Θοδώρα του Σασμού έχει κάνει glazed donut nails, δηλαδή το αγαπημένο nail art της Hailey Bieber. Τι ακριβώς είναι αυτό; Όπως βλέπεις, μιλάμε για ένα μανικιούρ που στη βάση του έχει γαλακτερό ή off-white βερνίκι με ιριδίζον φινίρισμα. Δηλαδή, μοιάζει με το εφέ ενός γλασαρισμένου donut και είναι super chic.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι ιδανικό για κάθε περίσταση και ειδικά για εσένα που είσαι καλεσμένη σε γάμους ή βαπτίσεις. Ακόμα, όμως, κι αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη, μπορείς να κάνεις glazed donut nails. Μην ανησυχείς για το αν έχεις μαυρίσει αρκετά… Το αγαπημένο μανικιούρ της Hailey Bieber – και πια και της Δανάης Παππά- ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και τον αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CgcrveuL7uH

DIY… glazed donut nails

Αν θέλεις να κάνεις μόνη σου το fresh μανικιούρ της Δανάης Παππά φυσικά και μπορείς! Χρησιμοποίησε ως πρώτο βήμα base coat και μετά ένα off-white βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού σου. Αφού στεγνώσει, πέρασε τα νύχια με ένα διάφανο βερνίκι. Συνέχισε με… λευκή, shimmer σκιά.

https://www.instagram.com/p/Cf7LorhDnzF

Ω, ναι, αυτό είναι το μυστικό για να δώσεις λάμψη στο συγκεκριμένο μανικιούρ. Προσοχή, όμως! Τη σκιά θα απλώσεις αφού οι πρώτες δύο στρώσεις βερνικιών έχουν στεγνώσει αρκετά καλά. Τέλος, ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με top coat για να το σταθεροποιήσεις και είσαι έτοιμη!