Barbiecore και στα νύχια; Η Αθηνά Οικονομάκου λέει «ναι»

Μαρία Ροδίτη
Barbiecore και στα νύχια; Η Αθηνά Οικονομάκου λέει «ναι»

Το Barbiecore trend δεν αφορά μόνο την γκαρνταρόμπα σου και το αποδεικνύει περίτρανα το νέο mani-pedi της Αθηνάς Οικονομάκου.

Από τη Μύκονο στην Αθήνα για λίγα 24ωρα ταξίδεψε η Αθηνά Οικονομάκου, ώστε να βρεθεί στην επιχείρησή της και να κάνει ένα τελευταίο check πριν τον 15Αύγουστο. Βρήκε, ωστόσο, και χρόνο για ένα ραντεβού στο nail bar και ανανέωση στο μανικιούρ και το πεντικιούρ της.

Αυτήν τη φορά, η ηθοποιός δεν ενέδωσε στα αγαπημένα της milky nails, που κάνει χειμώνα-καλοκαίρι, αλλά υιοθέτησε το απόλυτο fashion trend του 2022 στα… νύχια της. Ποιο είναι αυτό; Το Barbiecore.

Milk white nails: Η Αθηνά Οικονομάκου με τo πιο chic mani pedi της σεζόν

Τι είναι το Barbiecore trend

Πριν δούμε το νέο mani-pedi της Αθηνάς Οικονομάκου, ας μιλήσουμε για το Barbiecore trend, το οποίο έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της ταινίας της Barbie. Ναι, όπως καταλαβαίνεις η τάση Barbiecore έχει άμεση σχέση με την αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών, την Barbie, και τον… ροζ κόσμο της.

Από τότε, μάλιστα, που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Barbie» και είδαμε τα φούξια looks των πρωταγωνιστών, Margot Robbie και Ryan Gosling, έγινε… χαμός με ό,τι έχει να κάνει με την Barbie. Το buzz, ωστόσο, είχε ξεκινήσει λίγο καιρό πριν, όταν ο Οίκος Valentino παρουσίασε τη συλλογή F/W 2022 – που ονομάστηκε Pink PP-, η οποία περιλάμβανε 48 total φούξια looks.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι και πολλές stars - ανάμεσά τους η Zendaya και η Hailey Bieber- έβαλαν το χεράκι τους για να είναι on top το Barbiecore trend, φορώντας total looks σε φούξια και ροζ ξανά και ξανά. Τώρα, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου κάνει πράξη το Barbiecore και στα νύχια!

valentino_barbiecore.jpg

Outfit του Οίκου Valentino από τη συλλογή Pink PP

Το φούξια mani-pedi της Αθηνάς Οικονομάκου

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε το αγαπημένο της nail bar στην Κηφισιά και βρήκε τον τρόπο να αναδείξει το υπέροχο μαύρισμά της υιοθετώντας μια από τις πιο hot τάσεις της χρονιάς. Η Αθηνά έκανε και πεντικιούρ και μανικιούρ σε φούξια απόχρωση, χωρίς κανένα απολύτως nail art. Επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο. Να... δες.

oikonomakou_fouksia_nyxia.JPG

Το φούξια mani-pedi της Αθηνάς Οικονομάκου

Αν θες κι εσύ να τονίσεις το μαύρισμα που τόσες μέρες έκανες, να υιοθετήσεις το Barbiecore trend, αλλά και να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα στα νύχια σου, πες «ναι» στο φούξια. Ρίξε και μια ματιά στην gallery και ανακάλυψε 5 επίσης ωραία nail art με πρωταγωνιστή το φούξια. Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις ένα Barbie girl in a Barbie world, άλλωστε!