Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πώς να αναβαθμίζει και το πιο απλό half up – Ένας φιόγκος αρκεί

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πώς να αναβαθμίζει και το πιο απλό half up – Ένας φιόγκος αρκεί

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty queen και έκανε ένα από τα πιο girly χτενίσματα χρησιμοποιώντας απλά και μόνο ένα αξεσουάρ.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις παρουσιάστριες που πειραματίζονται με το look τους. Ναι, μπορεί μόνο μια φορά να έκοψε καρέ τα μαλλιά της και να ζορίστηκε πολύ μιας και προτιμά τα πλούσια και μακριά μαλλιά, αλλά όσον αφορά τα χτενίσματα και το μακιγιάζ, λέει «ναι» σε πολλές και διαφορετικές τάσεις.

Και την προηγούμενη εβδομάδα υιοθέτησε ένα από τα πιο hot trends των τελευταίων δύο χρόνων. Η παρουσιάστρια του ALPHA έκανε ένα απλό half up, το οποίο και αναβάθμισε στολίζοντάς το με τον απόλυτο φιόγκο.

Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται το φθινόπωρο με το πιο κολακευτικό μπορντό μανικιούρ

Το girly χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Το total black σύνολό της, το οποίο αποτελείτο από μαύρη δερματίνη φούστα, μαύρες μυτερές γόβες και μαύρο, μακρυμάνικο off-shoulder top, η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε με half up hairstyle με μαύρο αξεσουάρ μαλλιών.

fiogkos_mallia_katken.jpg

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Katerina» έκανε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της, τα έπιασε μισά πάνω και μισά κάτω, και έκανε πιο glam το χτένισμα επιλέγοντας έναν oversized μαύρο φιόγκο με στεφάνι γεμάτο στρας στο κέντρο του. Εν ολίγοις, υιοθέτησε την απόλυτη τάση των 90’s, που έχει κάνει comeback και λέει ότι τα hair accessories… είναι must στα χτενίσματά μας.

fiogkos_kainourgiou.jpg

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις update στα εύκολα, γρήγορα και απλά χτενίσματα που επιλέγεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου, αρκούν μερικά hair accessories. Scrunchies, στέκες oversized με στολίδια, μαντήλια και hair clips είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχεις για να βάζεις στα μαλλιά σου.

Στην gallery θα βρεις 5 υπέροχα αξεσουάρ μαλλιών και… μήπως επιτέλους ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις; Είναι super stylish, οικονομικά και εύχρηστα. Και, φυσικά, μεγάλη τάση της μόδας.