Η Ελένη Μενεγάκη με αέρα old Hollywood & τέλεια κυματιστά μαλλιά – Πώς θ' αντιγράψεις το look

Μαρία Ροδίτη
Η Ελένη Μενεγάκη με αέρα old Hollywood & τέλεια κυματιστά μαλλιά – Πώς θ' αντιγράψεις το look

«Curly hair, happy mood», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram και μας μετέδωσε αμέσως τα vibes για να κάνουμε κι εμείς τα υπέροχα κυματιστά μαλλιά της.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Ελένη Μενεγάκη πειραματίζεται με τα χτενίσματα στον αέρα της εκπομπής της. Δηλαδή, και αλογοουρές θα δοκιμάσει, και κότσους θα κάνει και σε half up θα πιάσει τα μαλλιά της. Το αγαπημένο και πιο πολυφορεμένο χτένισμά της, ωστόσο, είναι τα κυματιστά μαλλιά, τα οποία επιλέγει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας.

Το ίδιο hairstyle διάλεξε και χθες (3/10) στην εκπομπή της, απλώς θέλησε να του δώσει old Hollywood αέρα και να το κάνει ακόμα πιο επίσημο. Το wavy hair look στα καλύτερά του… από την Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν!

Η Ελένη Μενεγάκη με το half up που θα κάνεις από τις πιο απλές στις πιο επίσημες περιστάσεις

Το εντυπωσιακό wavy look της Ελένης Μενεγάκη

Το λευκό outfit της θέλησε να απογειώσει με κυματιστά μαλλιά με όγκο η Ελένη Μενεγάκη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια τόνισε το χτένισμά της με χωρίστρα στο πλάι, και θέλοντας να κάνει τη διαφορά κινήθηκε σε ήσυχη παλέτα στο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CjQDC9GDRhl

Ροζ κραγιόν, nude και χρυσή σκιά στα μάτια, μαύρο eyeliner κι έντονες βλεφαρίδες ολοκλήρωσαν το look της Ελένης με τον πιο κομψό τρόπο. Ξέρω, όμως, τι αναρωτιέσαι μέσα σε όλα αυτά… Πώς θα κάνεις και μόνη σου το look της Ελένης; Πανεύκολα, είναι η απάντηση.

Πώς θα αντιγράψεις το χτένισμα της παρουσιάστριας

Αρχικά, να σου επισημάνω ότι το συγκεκριμένο χτένισμα ενδείκνυται για πιο επίσημες περιστάσεις. Αν, δηλαδή, είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση, αν έχεις ένα glam event στο πρόγραμμα ή έχεις κανονίσει να πας για clubbing με τις κολλητές σου, μπορείς να το κάνεις.

Πώς; Με 2 διαφορετικούς τρόπους: με θερμότητα ή χωρίς, αν δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου. Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να πιάνεις χοντρές τούφες με το ψαλίδι μαλλιών, να τις κρατάς για περίπου 60 δευτερόλεπτα ώστε να «δέσει» η μπούκλα και να γίνει ανάλαφρη και σε αυτό το mood να συνεχίσεις σε όλα τα μαλλιά.

Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να ταλαιπωρήσεις τόσο πολύ τα μαλλιά σου – όπως θα δεις στο βίντεο- η λύση είναι οι πλεξούδες. Πιάνεις, λοιπόν, δύο μεγάλες πλεξούδες, τις περνάς από πάνω με την πρέσα ισιώματος και δημιουργείς μέσα σε λίγα λεπτά beach waves. Last but not least… ο όγκος στο πάνω μέρος των μαλλιών. Αφού ολοκληρώσεις με τα waves και έχεις κάνει, βέβαια, χωρίστρα στο πλάι, με μια χτένα κρεπάρεις τη ρίζα ώστε να δώσεις τον απαραίτητο όγκο. Έτοιμη! Α, και φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις τη λακ για να σταθεροποιηθεί για αρκετές ώρες το χτένισμα.

Καλή επιτυχία!