Η Δανάη Παππά μάς θύμισε για ακόμη μια φορά γιατί το καρέ είναι το #1 κούρεμα

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Παππά μάς θύμισε για ακόμη μια φορά γιατί το καρέ είναι το #1 κούρεμα

Η Δανάη Παππά και άλλες Ελληνίδες celebrities που απογείωσαν το look τους με καρέ κούρεμα.

Τη Δανάη Παππά γνωρίσαμε τη σεζόν 2017-2018 στη σειρά «Τατουάζ» του ALPHA. Τότε, η ηθοποιός είχε σκούρα καστανά και πολύ μακριά μαλλιά, που έφταναν μέχρι λίγο κάτω από το στήθος. Ζηλευτά, θα έλεγε κανείς, γιατί τα περισσότερα κορίτσια ονειρεύονται τόσο μακριά και υγιή μαλλιά.

Στο πέρασμα των χρόνων, η Δανάη δεν άλλαξε πολύ. Αφαίρεσε μήκος, αλλά πάντα είχε μακριά μαλλιά, αλλάζοντας ίσως λίγο το κούρεμα. Μέχρι που… πριν λίγες μέρες την είδαμε στο Instagram με καρέ.

Fall in black: Η Δανάη Παππά με μαύρο μανικιούρ μάς βάζει στο απόλυτο φθινοπωρινό mood

Η Δανάη Παππά θα σε κάνει να αγαπήσεις λίγο ακόμα το καρέ

Πριν μερικές ημέρες η Δανάη Παππά πόζαρε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο έχοντας πιάσει τα μαλλιά της με τέτοιον τρόπο, που έμοιαζε να έχει αλλάξει κούρεμα και να έχει δοκιμάσει το καρέ. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «ΜΟΙΡΑΙΑ, μήπως να κάνω ένα καρεδάκι τα μαλλιά μου για αλλαγή;; για πείτε!», με τους followers να έχουν διχαστεί. Άλλοι έλεγαν «όχι», ενώ άλλοι προέτρεπαν την 26χρονη ηθοποιό να το τολμήσει.

https://www.instagram.com/p/ClO7aXutrZC

Εμείς, πάντως, λέμε ξεκάθαρα «ναι» στη Δανάη και σε κάθε κοπέλα, γιατί πολύ απλά το καρέ κούρεμα ταιριάζει σε όλες. Είναι φρέσκο, ανανεώνει την εμφάνιση και – πίστεψέ με- μπορείς να κάνεις πολλά χτενίσματα με αυτό. Δεν είναι καθόλου δεσμευτικό.

Θυμάσαι ποιες άλλες celebs είχαν κάνει καρέ κούρεμα;

Οι Ελληνίδες celebrities, που έχουν προτιμήσει πολλές φορές το καρέ κούρεμα, δεν είναι λίγες. Η Βίκυ Καγιά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Τζένη Μπαλατσινού και η Μαρία Ηλιάκη είναι μερικές από τις γυναίκες που έχουν «ψηφίσει» καρέ και το έχουν δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να τις δεις και είμαι σίγουρη πως θα πειστείς να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το κούρεμα. Γιορτές έρχονται, άλλωστε, και μια αλλαγή είναι πάντα μια καλή ιδέα για να λάμψεις και να ξεχωρίσεις.