#DarkGreen: Η Δανάη Παππά λέει «ναι» στα σκούρα νύχια και στο βαθύ πράσινο

Μαρία Ροδίτη
#DarkGreen: Η Δανάη Παππά λέει «ναι» στα σκούρα νύχια και στο βαθύ πράσινο

Η Θοδώρα από τον Σασμό είναι nail addict όχι μόνο στον ρόλο της, αλλά και στη ζωή της.

Η Δανάη Παππά είναι ένα φρέσκο κορίτσι που αγαπάμε να παρακολουθούμε και μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Σασμός, στην οποία συμμετέχει, αλλά και μέσα από το Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της. Εμείς οι beauty addicts, βέβαια, την παρατηρούμε και για πολύ συγκεκριμένους λόγους: για να δούμε πώς φτιάχνει τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα νύχια της.

Ειδικά τα νύχια, που και λόγω ρόλου (η Δανάη υποδύεται τη Θοδώρα, η οποία είναι μανικιουρίστ) πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα. Τι έκανε, λοιπόν, αυτήν τη φορά η 26χρονη ηθοποιός; Είπε «ναι» στο υπέροχο και άκρως χειμερινό κυπαρισσί στο μανικιούρ της.

Η Δανάη Παππά μάς θύμισε για ακόμη μια φορά γιατί το καρέ είναι το #1 κούρεμα

Το νέο μανικιούρ της Δανάης Παππά

Με ένα Story στο Instagram η Δανάη Παππά αποκάλυψε στους followers της το νέο μανικιούρ της. Και, όπως βλέπεις, για ακόμη μια φορά επέλεξε τη μονοχρωμία.

kyparissi_nyxia_danouz.jpg

Το κυπαρισσί μανικιούρ της Δανάης Παππά

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια του Σασμού έκανε ματ κυπαρρισσί μανικιούρ επιλέγοντας έτσι ένα από τα top color trends του χειμώνα στα νύχια. Η Δανάη διατήρησε σε αμυγδαλωτό σχήμα τα νύχια της – όπως κάνει το τελευταίο διάστημα- ενώ δεν προτίμησε κανένα απολύτως σχέδιο παραμένοντας minimal chic με την επιλογή της.

Έτοιμη κι εσύ για κυπαρισσί μανικιούρ;

Αν σου αρέσει κι εσένα το κυπαρισσί και ειδικά αν βαρέθηκες τα πιο κλασικά σκούρα χρώματα, όπως το μπορντό και το μαύρο, κάνε copy το nail look της Δανάης Παππά. Ή εναλλακτικά, δοκίμασε ένα από τα παρακάτω μανικιούρ στα οποία πρωταγωνιστής είναι το σκούρο πράσινο.

Μην ξεχνάς ότι αυτή η απόχρωση είναι τέλεια για τον χειμώνα, αλλά όχι μόνο… Είναι ιδανική και για την περίοδο των Χριστουγέννων. Άντε… μην αργείς. Κάνε scroll στην gallery!