Η Δέσποινα Βανδή με μαύρο καρέ - Τα do's & dont's των σκούρων μαλλιών από τον hairstylist της

Μαρία Ροδίτη
Η Δέσποινα Βανδή με μαύρο καρέ - Τα do's & dont's των σκούρων μαλλιών από τον hairstylist της

Ο hairstylist της Δέσποινας Βανδή, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, μιλά στο Queen.gr για το εντυπωσιακό look της τραγουδίστριας στο J2US του Σαββάτου (26/11), για τα πολύ σκούρα μαλλιά και... την αλλαγή της τελευταίας στιγμής.  

Η Δέσποινα Βανδή σε κάθε live του Just the 2 of Us είναι και μια αποκάλυψη. Η τραγουδίστρια και κριτής δοκιμάζει κάθε εβδομάδα και ένα διαφορετικό hair look, πάντα με τη βοήθεια του προσωπικού της hairstylist, Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Έτσι και το περασμένο Σάββατο (26/11) η Δέσποινα εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show του ALPHA με πολύ σκούρα, μαύρα μαλλιά σε καρέ κούρεμα και με έντονη χωρίστρα στο πλάι. Φυσικά, για άλλη μια φορά το look επετεύχθη με περούκα, η οποία όμως δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για όλα αυτά, για την εμφάνιση της τραγουδίστριας, για τα do’s και dont’s των πολύ σκούρων μαλλιών, αλλά και για… μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής μιλά στο Queen.gr ο προσωπικός hairstylist της Δέσποινας Βανδή, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Η Δέσποινα à la garçon: Η απόφαση για το κούρεμα & όλα τα μυστικά από τον hairstylist της Βανδή

Η ιδέα για το look της Δέσποινας Βανδή και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής

Αν έχεις παρακολουθήσει το J2US θα έχεις καταλάβει ότι το team της Δέσποινας Βανδή έχει πάντα πολύ δημιουργικές ιδέες. Τόσο στο μακιγιάζ και στο styling όσο και στα μαλλιά. Ο hairstylist Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος αναφέρει στο Queen.gr επ’ αυτού: «Το look της Δέσποινας κάθε εβδομάδα είναι ομαδικό αποτέλεσμα. Εγώ, η fashion stylist, Χρυσάνθη Θωμάτου, και η make up artist, Βάσω Νακοπούλου, συζητάμε για την εμφάνισή της, ώστε να αποφασίσουμε το τελικό look. Φυσικά, της κάνουμε τις προτάσεις μας και εκείνη επιλέγει τι θα γίνει στο τέλος».

https://www.instagram.com/p/Clbxkbqq7rU

Όσο για το πρόσφατο hair look της Δέσποινας Βανδή με το σκούρο καρέ, ο Κωνσταντίνος ανέφερε: «Ήταν δική μου πρόταση αυτή η περούκα και αυτό το σκούρο καρέ. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία στιγμή και ξαφνικά άλλαξε ρούχο η Δέσποινα, οπότε έκρινα ότι με αυτό το λευκό outfit το μαύρο καρέ θα ήταν απόλυτα ταιριαστό».

Μπορούμε όλες να κάνουμε τόσο σκούρα μαλλιά;

Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν όλες μπορούμε να κάνουμε τόσο σκούρα μαλλιά ή αν υπάρχουν «προϋποθέσεις». Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος λέει χαρακτηριστικά: «Για να κάνει μια γυναίκα τόσο σκούρα μαλλιά χρειάζεται να έχει έντονα φρύδια. Κάτι το οποίο η Δέσποινα Βανδή διαθέτει. Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι η Δέσποινα είναι και εκ φύσεως μελαχρινή. Επιπλέον, θέλει πολύ καθαρή και fresh επιδερμίδα μια τέτοια απόχρωση στα μαλλιά. Διαφορετικά, το σκούρο μεγαλώνει».

«Τα τόσο σκούρα μαλλιά είναι δεσμευτικά;», αναρωτιέμαι εγώ στη συνέχεια, με τον hairstylist της τραγουδίστριας να με διαβεβαιώνει: «Ναι, είναι. Είναι μεγάλη απόφαση να σκουρύνει μια γυναίκα τα μαλλιά της. Κι αυτό, γιατί θέλει πολύ χρόνο μετά να τα ''ξεφορτωθεί''. Δεν φεύγει εύκολα το σκούρο χρώμα. Οπότε, σε περίπτωση που θέλει να το ανοίξει, θα δυσκολευτεί αρκετά».