Mini French mani: Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με το μανικιούρ που αρμόζει σε κάθε εποχή & περίσταση

Μαρία Ροδίτη
Mini French mani: Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με το μανικιούρ που αρμόζει σε κάθε εποχή & περίσταση

Η Άννα Ροδίτη από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων στα νύχια.

Είναι πρωτοεμφανιζόμενη, είναι εντυπωσιακή και εξαιρετική ηθοποιός. Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, η δικηγόρος Άννα Ροδίτη από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», έχει γίνει talk of the town αυτήν τη σεζόν για την τηλεοπτική της παρουσία και τον έρωτά της στην TV με τον γοητευτικό εισαγγελέα που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Η 28χρονη ηθοποιός είναι – εκτός από υπέροχη στη δουλειά της- και ένα κορίτσι που του αρέσει να φροντίζει τον εαυτό του και να είναι πάντα περιποιημένο. Και το ραντεβού που είχε το Σάββατο (3/12) με τη nail artist της είναι μια απόδειξη αυτού που σου λέω. Η Μάρθα, λοιπόν, πήγε στη μανικιουρίστ της και υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις των τελευταίων χρόνων: το mini French mani.

Το frosty French mani και ακόμη 8 hot τάσεις στα νύχια για τα Χριστούγεννα

Το minimal mini French mani της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Ένα story στο Instagram της ανέβασε η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ αποκαλύπτοντας το μανικιούρ της. Όπως βλέπεις, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι» υιοθέτησε την τάση του mini French mani, στην κλασική του εκδοχή. Τι σημαίνει αυτό;

anna_pagidevmenoi_nyxia.jpg

Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Ότι η τηλεοπτική Άννα Ροδίτη έκανε κλασικό γαλλικό μανικιούρ, με γαλακτερή βάση και λευκή γραμμή στην άκρη. Μόνο που η γραμμή είναι πολύ, πολύ λεπτή. Ίσα που διακρίνεται. Και γι' αυτό χαρακτηρίζεται ως mini το συγκεκριμένο γαλλικό μανικιούρ. Να δες… Δεν είναι super chic το nail art της; Ό,τι πρέπει για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις, για κάθε εποχή.

nyxia_martha_lampiri_pagideumenoi.jpg

Το mini French mani της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Κι άλλο nail inspo

Αν σου αρέσει το mini French mani της Μάρθας Λαμπίρη-Φεντόρουφ, go for it. Φυσικά, δεν είναι αυτή η μοναδική εκδοχή του. Μπορείς να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση και με άλλα χρώματα βερνικιών, αλλά και κάνοντας color combos στη βάση και στο χρώμα της γραμμής.

Check την παρακάτω gallery και δες κι άλλες ιδέες για mini French mani που μπορείς να υιοθετήσεις.