Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails τα Χριστούγεννα - 10 σχέδια για να διαλέξεις

Μαρία Ροδίτη
Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails τα Χριστούγεννα - 10 σχέδια για να διαλέξεις

Τα silver nails είναι μια από τις τάσεις που έχουν την τιμητική τους τη γιορτινή περίοδο. Ώρα να τα δοκιμάσεις!

Το χρυσό είναι κατά κύριο λόγο το χρώμα των Χριστουγέννων. Χρυσές μπάλες στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, χρυσές glitter σκιές στο μακιγιάζ, χρυσόσκονη παντού. Ακόμη και στα νύχια. Εγώ, προσωπικά, το λατρεύω. Αλλά επειδή υπάρχουν και κορίτσια που θέλουν κάτι διαφορετικό, που το έχουν βαρεθεί κάπως… σήμερα θα σου μιλήσω για το ασημί (aka silver) στα νύχια.

Το ασημί είναι μια τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες το χρυσό κι αν θέλεις να βάλεις glam στο μανικιούρ σου στις γιορτές των Χριστουγέννων. Και σου λέω να βάλεις! Ρίξε το λίγο έξω και άσε τα nudes, τα απλά κόκκινα και μαύρα για τον υπόλοιπο χειμώνα. Η χριστουγεννιάτικη περίοδος επιβάλλει λάμψη και το ασημί μπορεί να σου την προσφέρει με έναν ξεχωριστό και πιο fashion forward τρόπο.

Mini French mani: Η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ με το μανικιούρ που αρμόζει σε κάθε εποχή & περίσταση

Silver nails παντού

Αν έχεις κάνει scroll στο Instagram και στα προφίλ διαφόρων nail artists, θα έχεις διαπιστώσει ότι το ασημί είναι ανάμεσα στις top επιλογές για τα μανικιούρ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και εντάσσεται στα nail art με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.

Αυτό σημαίνει ότι θα δεις στα social media μανικιούρ σε total silver, αλλά και μανικιούρ πιο minimal με πινελιές ασημί που αυτόματα κάνουν το nail look super glam & chic. Ακόμα και γαλλικά μανικιούρ με βάση ή γραμμή ασημί, που σου υπόσχονται το απόλυτο elegance στην εμφάνισή σου. Υπάρχει ένα silver μανικιούρ πραγματικά για όλες. Στην gallery συγκέντρωσα τα 10 πιο αγαπημένα μου silver nail art και εσύ δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις το scrolling.

Θέλεις DIY silver nails; Δες τα καλύτερα βερνίκια της αγοράς

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μόνη σου το χριστουγεννιάτικο silver μανικιούρ σου, μπορείς! Ειδικά αν αγοράσεις ένα από τα παρακάτω ασημί βερνίκια νυχιών, να είσαι σίγουρη πως η εμφάνισή σου θα κάνει buzz. Και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στα ύψη. Γιατί τι θέλουμε για να νιώσουμε όμορφα; Ένα μικρό κομπλιμέντο ακόμα και για την πιο «ασήμαντη» λεπτομέρεια πάνω μας.