Τι είναι το brow lamination που έκανε στα φρύδια η Μαριέττα Χρουσαλά; Η expert Χαρά Νιάτσικα απαντά

Μαρία Ροδίτη
Τι είναι το brow lamination που έκανε στα φρύδια η Μαριέττα Χρουσαλά; Η expert Χαρά Νιάτσικα απαντά

Η brow expert, Χαρά Νιάτσικα, μιλά στο Queen.gr για την τεχνική που εφάρμοσε στα φρύδια της Μαριέττας Χρουσαλά λίγο πριν την παρουσιάση του MadWalk. 

Μετά από 11 χρόνια απουσίας επιστρέφει στην τηλεόραση η Μαριέττα Χρουσαλά. Η 39χρονη θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το MadWalk 2022, το οποίο λίγες μέρες αργότερα θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA. Όπως καταλαβαίνεις, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών και σε ραντεβού με στυλίστες και beauty experts, ώστε να είναι πανέτοιμη για τη λαμπερή βραδιά.

Μία από τις στάσεις της, λοιπόν, ήταν στην brow expert, Χαρά Νιάτσικα, η οποία επιμελήθηκε τα φρύδια της Μαριέττας και της έκανε brow lamination: μια μεγάλη τάση και μια υπέροχη τεχνική που δημιουργεί fluffy αποτέλεσμα και πιο πλούσια φρύδια. Για το brow look της παρουσιάστριας μιλά στο Queen.gr η Χαρά εξηγώντας μας πώς ακριβώς το brow lamination αναδεικνύει ακόμα και τα πιο αχνά φρύδια.

Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το eyebrow gel για φρύδια «γεμάτα» και στη θέση τους όλη μέρα

Πώς το brow lamination απογειώνει τα αχνά φρύδια

«Στη Μαριέττα έκανα brow lamination. Είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στα φρύδια, κάνει πιο παχύ το φρύδι και άρα πιο εντυπωσιακό», λέει η brow expert, Χαρά Νιάτσικα, στο Queen.gr.

https://www.instagram.com/p/Cl6KyhpoEu3

Και συνεχίζει: «Το brow lamination αφορά τον καλό σχηματισμό των φρυδιών. Στην ουσία, όταν έχουμε αχνή τρίχα, μπαίνουμε στη διαδικασία να αλλάξουμε τη φορά της, τη βάφουμε και έτσι το φρύδι φαίνεται πιο παχύ, πιο έντονο. Έπειτα, στη Μαριέττα συγκεκριμένα, κάναμε και brow soap, και ανακατεύοντας λίγο νερό με σαπούνι σταθεροποιήσαμε την τρίχα για ακόμα πιο όμορφο και κομψό αποτέλεσμα».

frydia_xrousala.jpg

Τι είναι το brow lamination

Συνήθως, οι φυσικές τρίχες των φρυδιών μεγαλώνουν σε επίπεδη και καθοδική κατεύθυνση με το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο κολακευτικό για το πρόσωπο. Κάπου εδώ έρχεται το brow lamination, μια ημιμόνιμη τεχνική που ανυψώνει και ισιώνει ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες, χαρίζει καλαίσθητο σχηματισμό, ενώ προσθέτει όγκο και γεμίζει τα κενά στα φρύδια. Και όλα αυτά με αποτέλεσμα εντελώς φυσικό.

Όσο για το πόσο διαρκεί το brow lamination; Περίπου 6-8 εβδομάδες.