10 eye patches για να πεις «αντίο» σε οιδήματα και μαύρους κύκλους

Μαρία Ροδίτη
10 eye patches για να πεις «αντίο» σε οιδήματα και μαύρους κύκλους

Βάλε σε «συνεργασία» την κρέμα ματιών με τα eye patches και ξαναβρές το χαμένο λαμπερό βλέμμα σου.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν πολλές γυναίκες είναι οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών. Και για αυτήν την κατάσταση οι αιτίες ποικίλλουν. Η κληρονομικότητα, η κακή διατροφή και το κάπνισμα, αλλά και το ξενύχτι, είτε θες να κάνεις μαραθώνιο Netflix, είτε απλά βγήκες για ποτά, παίζουν τον ρόλο τους.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα αφήσεις στην τύχη τους τα ματάκια σου. Ούτε καν. Αντιθέτως, καλό είναι να είσαι τακτική στη skincare routine σου, να «πολεμάς» το πρόβλημα και… πού θα πάει, θα εξαλειφθεί. Θα μου πεις, όμως, τι άλλο να κάνεις πέραν της κρέμας ματιών; Να χρησιμοποιείς «συνεργατικά» και eye patches.

Το viral trick του TikTok για να κάνεις τέλεια γραμμή eyeliner με το δάχτυλο

Τι κάνουν τα eye patches και πώς να τα χρησιμοποιείς

Όταν λέμε eye patches εννοούμε τις μάσκες ματιών που έχουν το σχήμα της περιοχής κάτω από τα μάτια και… όχι μόνο. Είναι πλούσια σε ενυδατικά και επανορθωτικά συστατικά, παρέχουν αντιφλεγμονώδη δράση και καταπράυνση.

eye_patches_shopping.jpg

Για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά, θα πρέπει να έχεις καθαρίσει με καθαριστικό προσώπου την περιοχή των ματιών, να τα απλώσεις μετέπειτα στους μαύρους κύκλους και να τα αφήσεις για 10-15 λεπτά. Μετά μπορείς να απλώσεις την κρέμα ματιών σου και voila. Θα έχεις πιο λαμπερό βλέμμα από κάθε άλλη φορά.

Shopping time

Δες τώρα παρακάτω 10 eye patches που θα γίνουν οι «σύμμαχοί» σου ενάντια στους μαύρους κύκλους και το οίδημα. Μπορείς να τα έχεις μαζί σου και στα ταξίδια και να τα χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή για φρεσκάρισμα. Ακόμα και μέσα στο αεροπλάνο!

BIOTEN_EYEPATCHES.JPG

BIOTEN, HYALURONIC GOLD EYE PATCHES

Eye patches εμπλουτισμένα με υαλουρονικό οξύ και χρυσές πρωτεΐνες, που βοηθούν την περιοχή κάτω από τα μάτια να φαίνεται πιο φωτεινή και αναζωογονημένη.

youthlab_patches.JPG

YOUTH LAB., PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES_1 ΖΕΥΓΑΡΙ

Συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

bodyshop.jpg

THE BODY SHOP, Cooling Cucumber Eye Sheet Mask

Μάσκα ματιών που περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένη με υπέροχα συστατικά που φημίζονται για την ενυδατική και καταπραϋντική τους δράση, όπως το εκχύλισμα αγγουριού και η οργανική αλόη βέρα.

shiseido_eyemask.JPG

SHISEIDO, VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING EXPRESS EYE MASK 12 PACK

Χαρίζει πολλαπλά οφέλη καθώς βελτιώνει ορατά την εμφάνιση μαύρων κύκλων και ρυτίδων, ενώ χαρίζει και λάμψη.

frezyderm_eyepatches.JPG

Frezyderm Revitalization Hydrogel Eye Patch

Αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης για το κουρασμένο και ευαίσθητο δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια, με ευχάριστη αίσθηση δροσιάς.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 eye patches.