New look: Η Kate Middleton άλλαξε χρώμα μαλλιών και υιοθέτησε το πιο hot καστανό του 2023

Μαρία Ροδίτη
New look: Η Kate Middleton άλλαξε χρώμα μαλλιών και υιοθέτησε το πιο hot καστανό του 2023

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Σε trendsetter εξελίσσεται η Kate Middleton και το νέο hair look της το αποδεικνύει.

Η Kate Middleton δεν μας έχει συνηθίσει σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Βλέπεις, είναι στη μέση και το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει εύκολα. Ωστόσο, πού και πού τολμάει να κάνει αυτό το κάτι διαφορετικό στο look της, όπως συνέβη και πρόσφατα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να ακολουθήσει τις τάσεις του 2023 και να αλλάξει τα μαλλιά της, υιοθετώντας το απόλυτο καστανό: το σοκολατί.

Kate Middleton: Το κόκκινο κοστούμι προστέθηκε στη λίστα με τις μονόχρωμες power suit εμφανίσεις της

Το νέο σοκολατί χρώμα στα μαλλιά της Kate Middleton

Το τελευταίο διάστημα η Kate Middleton είχε υιοθετήσει ένα γλυκό καστανό με χρυσές ανταύγειες, που φώτιζε αρκετά το πρόσωπό της. Πλέον, ωστόσο, η σύζυγος του William κυκλοφορεί με ένα μόνο χρώμα στα μαλλιά και αυτό δεν είναι άλλο από το chocolate brown ή αλλιώς σοκολατί.

The Princess Of Wales Visits Kirkgate Market In Leeds

Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ένα πολύ σκούρο καστανό, ομοιόμορφο και έντονο χρώμα, που κάνει έντονη αντίθεση με τα καστανοπράσινα μάτια της.

Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει το chocolate brown

Το σοκολατί στα μαλλιά κολακεύει κάθε τόνο δέρματος, αλλά και όλα τα χρώματα ματιών. Όσο για το χρώμα μαλλιών που πρέπει να έχεις για να μπορέσεις να κάνεις chocolate brown; Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει περιορισμός.

Και, βέβαια, μπορείς να κάνεις το χρώμα μόνη σου στο σπίτι, παίρνοντας απλώς μια βαφή από κατάστημα καλλυντικών. Δες στην gallery τώρα μερικές βαφές με τις οποίες μπορείς να πετύχεις το chocolate brown της Kate Middleton.