Αυτό το concealer έχει 3.6 δις προβολές στο TikTok και υπόσχεται το πιο φωτεινό βλέμμα ever

Μαρία Ροδίτη
Αυτό το concealer έχει 3.6 δις προβολές στο TikTok και υπόσχεται το πιο φωτεινό βλέμμα ever
Alessandro Zeno/launchmetrics.com/spotlight

Το μυστικό αυτού του concealer; Η pastel απόχρωσή του που καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους και κάνει… θαύματα.

 

Μπορεί να έχεις συνηθίσει το Barbiecore trend στα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα χείλη, όμως ήρθε η ώρα να το εντάξεις και… κάτω από τα μάτια σου. Στους μαύρους κύκλους. Τι θέλω να πω; Ότι πρέπει να ξεχάσεις τις μπεζ αποχρώσεις στα concealers και να δοκιμάσεις το ροζ.

Μη σου φαίνεται παράλογο και μην εμμένεις στη θεωρία ότι το concealer πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο επιδερμίδας σου. Το ροζ concealer είναι τάση, υπόσχεται λαμπερό, natural look κάτω από τα μάτια και το hashtag #pinkconcealer έχει γίνει viral φτάνοντας τις 3.6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Όχι άδικα, αν σκεφτείς καλά τους κανόνες των χρωμάτων.

Concealer + ρουζ: Παπανικολάου, Σίσκος και Βάσω Νακοπούλου αποκαλύπτουν τα tips μακιγιάζ τους

Τι λέει η χρωματομετρία - Η σύνδεσή της με τους μαύρους κύκλους και το concealer

Σύμφωνα με τη χρωματομετρία, την επιστήμη δηλαδή που μας εξηγεί ποια χρώματα ταιριάζουν στον καθένα μας, το κάθε χρώμα έχει και το αντίθετό του. Το ένα χρώμα ακυρώνει την απόχρωση του άλλου. Και αυτό ισχύει απόλυτα για τους μαύρους κύκλους και το ροζ concealer.

Για να καταλάβεις, στον χρωματικό κύκλο το ροζ είναι απέναντι από το γαλαζοπράσινο. Και πού κολλάει το γαλαζοπράσινο; Γαλαζοπράσινοι είναι στην πραγματικότητα οι μαύροι κύκλοι που ξέρουμε, οπότε με το ροζ concealer θα τους σβήσει σε χρόνο dt. Κάπως έτσι το βλέμμα σου θα μοιάζει πολύ ξεκούραστο, φωτεινό και σαν να έχεις κοιμηθεί ολόκληρο 8ωρο, ακόμα κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

pink_concealer.jpg

Αυτό είναι το viral ροζ concealer που αξίζει να αποκτήσεις

Κι αν θες να μάθεις ποιο είναι το viral ροζ concealer, δες το παρακάτω. Πρόκειται για το Anti-Aging Multi-Purpose Concealer της Maybelline στην απόχρωση Shade 95 - Pink Ivory.

maybelline_concealer.JPG

Εκτός από το γεγονός ότι χαρίζει λάμψη στο βλέμμα, έχει την ικανότητα να μειώνει ορατά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Η μοναδική του φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με γκότζι μπέρι που ενυδατώνει το δέρμα, ενώ παραμένει απαλή για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, χαρίζοντας ένα αψεγάδιαστο τελείωμα. Και το καλύτερο; Διαθέτει ενσωματωμένο σφουγγαράκι-απλικατέρ, για χρήση χωρίς καμία δυσκολία.