DIY Time! Διάβασε πως το αβγό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο δυνατά νύχια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DIY Time! Διάβασε πως το αβγό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πιο δυνατά νύχια

Το χρειάζεσαι μετά το καλοκαίρι

Τα μαλλιά και το δέρμα μας δεν είναι τα μόνα που υποφέρουν το καλοκαίρι. Τα νύχια μας υποφέρουν εξίσου γιατί, από την ημέρα που ήρθε το ημιμόνιμο μανικιούρ στη ζωή μας, δεν έχει περάσει καλοκαίρι που να μην το κάνουμε συνεχώς! Είναι αυτό που μας σώζει στις διακοπές και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το mani-pedi μας όμως… Κοστίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά! Για αυτό το μεταφορικό κόστος θα μιλήσουμε σήμερα και θα σου προτείνουμε την τέλεια DIY λύση. Τα νύχια σου, αν είχες ημιμόνιμο μανικιούρ για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, χρειάζονται θρέψη και ενδυνάμωση γιατί θα αρχίσουν αν ξεφλουδίζουν και να σπάνε. Έχουμε λοιπόν την τέλεια μάσκα για να τους χαρίσεις ότι ακριβώς χρειάζονται…

miguel andrade SNiaW2wzCC4 unsplash

Πρώτα από όλα, βγάλε το ημιμόνιμο (duh!) και στη συνέχεια άνοιξε το ψυγείο σου. Βγάλε ένα αβγό και μετά πάρε το μέλι από το ντουλάπι σου. Θα χρειαστείς μία κουταλιά της σούπας. Το αβγό που είναι γεμάτο πρωτεΐνες θα χαρίσει τη δύναμη και την τροφή που έχουν ανάγκη τα νύχια σου.

heather barnes CNDiESvWfrk unsplash

Το μέλι από την άλλη, θα ενυδατώσει σε βάθος το νύχι έτσι ώστε να μην ξεφλουδίζει και θα σου παρέχει αντιμικροβιακή προστασία σε περίπτωση που αναπτύχθηκε κάποιος μύκητας (it happens).

4890ad2c d5c6 4d2e 95dc e06274851170

Ανάμειξε πολύ καλά τα δύο υλικά και πέρασέ τα από τα νύχια σου. Έπειτα, φόρα γάντια μίας χρήσης και απόλαυσε ένα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς. Ξέπλυνε καλά και βάλε κρέμα. Μπορείς να επαναλάβεις τη μάσκα όποτε θέλεις και απόφυγε το βάψιμο των νυχιών σου για maximum αποτελέσματα.

Διάβασε ακόμα: Back to black! 5 μαύρα nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου ΚΑΙ τα βερνίκια που θα χρειαστείς