Face yoga: 6 ασκήσεις με αντιγηραντική δράση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι (video)

Μαρία Ροδίτη
Face yoga: 6 ασκήσεις με αντιγηραντική δράση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι (video)

Σε μερικές εβδομάδες θα δεις σημαντική διαφορά στην επιδερμίδα σου!

Ενώ τα τελευταία χρόνια δίνουμε μεγάλη σημασία στη γυμναστική, το fitness και γενικότερα στην άσκηση του σώματός μας, υπάρχουν φορές που ξεχνάμε το πρόσωπό μας. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, όπως ακριβώς γυμνάζουμε τους μύες του σώματος, έτσι ακριβώς πρέπει να γυμνάζουμε και τους μύες του προσώπου. Μπορεί να προσπαθούμε με κρέμες ματιών, ημέρας, νύχτας και serums να συσφίξουμε την επιδερμίδα και να μην την αφήσουμε να χαλαρώσει, αλλά η skincare routine δεν αρκεί.

Καλό είναι να κάνουμε face yoga έξι φορές την εβδομάδα για είκοσι λεπτά, για να τονώνουμε τους μύες του προσώπου και να προλαμβάνουμε τη χαλάρωση. Δουλεύοντας σωστά όλα τα σημεία του προσώπου μας θα αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας στην εισχώρηση περισσότερου οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα της yoga προσώπου είναι καθαρότερο δέρμα με υγιή όψη και λιγότερες τοξίνες. Και καμία γυναίκα δε θα έλεγε «όχι» σε κάτι τέτοιο! Έτσι δεν είναι;

taylor hernandez DLKR x3T 7s unsplash copy

Αν ξεκινήσεις να κάνεις yoga προσώπου, λοιπόν, θα δεις σημαντική μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων μέσα σε δύο έως τέσσερις μήνες. Βέβαια, έχε υπόψη σου ότι η κάθε μία έχει διαφορετικό πρόσωπο με διαφορετικές ανάγκες, οπότε τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από επιδερμίδα σε επιδερμίδα.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά ασκήσεις face yoga, οι οποίες σίγουρα θα σε χαλαρώσουν μετά από μια μέρα έντασης, αλλά θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίζεις τις ρυτίδες σου με έναν αρκετά... διασκεδαστικό τρόπο!



Διάβασε ακόμα: DIY Time! 3 super αποτελεσματικά lip scrubs για όλα τα… γευστικά γούστα (videos)