Δες πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά, χωρίς θερμότητα, πανεύκολα (videos)

Δες πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά, χωρίς θερμότητα, πανεύκολα (videos)

Έχουμε δύο τέλεια video

Τα κυματιστά μαλλιά τα θέλουμε όλες. Είναι ένα effortless look ή μάλλον… δείχνει effortless. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα κυματιστά μαλλιά που βλέπεις στα περιοδικά και στο Instagram είναι αποτέλεσμα κάποιου ψαλιδιού ή πρέσας. Αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς αυτά τα εργαλεία τότε η απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τα κυματιστά μαλλιά μεγαλώνει. Δεν είναι απαραίτητο όμως να χρησιμοποιήσεις θερμότητα ή θερμά εργαλεία για να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά.

Υπάρχουν δεκάδες hacks τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς για να κοιμηθείς με ίσια μαλλιά και να ξυπνήσεις με ονειρεμένα κύματα και αυτό θα σου δείξουμε σήμερα. Βλέπεις, έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις εύκολες και έξυπνες λύσεις όταν αντιμετωπίζουμε beauty προβλήματα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Βρήκαμε λοιπόν 2 video με τα ευκολότερα hacks για κύματα σε μακριά αλλά και κοντά μαλλιά. Πάτα play και τα λέμε παρακάτω.



Όπως είδες, το αποτέλεσμα είναι άψογο και η διαδικασία σούπερ απλή και καθόλου χρονοβόρα. Βεβαίως, το συγκεκριμένο Hack δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς αν έχεις κοντά μαλλιά γι’ αυτό βρήκαμε άλλο ένα για εσένα που έκοψες καρέ και το θες κυματιστό.



Για ακόμα μια φορά, η διαδικασία είναι πανεύκολη, το αποτέλεσμα τέλειο και δεν έχεις λόγο να παιδεύεσαι με το ψαλίδι ή την πρέσα το σεσουάρ ή οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ήρθε η ώρα να ανακουφίσεις τα πρησμένα πόδια σου