Έτσι θα μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα ακόμα κι αν… ξεχάσεις να βάλεις άρωμα

Μαρία Ροδίτη
Έτσι θα μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα ακόμα κι αν… ξεχάσεις να βάλεις άρωμα

Τα πέντε μυστικά που θα σε σώσουν!

Ναι! Το άρωμα είναι μια προσωπική υπόθεση για κάθε γυναίκα. Άλλη επιλέγει μεθυστικές και βαριές μυρωδιές, άλλη πιο λουλουδάτες και άλλη αρώματα με… ανατολίτικη διάθεση. Βλέπεις, το άρωμα είναι το «αποτύπωμά» μας, η ταυτότητά μας που μένει ανεξίτηλη σε κάθε χώρο από τον οποίο περνάμε. Και γι’ αυτό, άλλωστε, επιλέγουμε το signature άρωμά μας με μεγάλη προσοχή και έπειτα από αρκετές δοκιμές.

Δε σου έχει συμβεί, όμως, κι εσένα να βιάζεσαι πολύ κάποια μέρα, να χτυπά το ξυπνητήρι και να το κλείνεις με… αποτέλεσμα να σηκωθείς έντρομη από το κρεβάτι και να τα κάνεις όλα γρήγορα; Να μην ακολουθήσεις την beauty routine σου, να μη φας καν πρωινό και να φύγεις σαν κυνηγημένη από το σπίτι. Και- εννοείται- να ξεχάσεις να ψεκαστείς με το αγαπημένο άρωμά σου.

Όχι, εντάξει, δεν έγινε και καμιά συμφορά. Ξέρουμε όλες, όμως, πως νιώθεις κάπως άβολα να είσαι όλη την ημέρα στη δουλειά, εκτός σπιτιού, και να μη μυρίζεις όπως θα ήθελες. Ίσως να είναι και ιδέα σου, μάλιστα, πως αναδύεις μια όχι και τόσο επιθυμητή μυρωδιά. Σε όλες έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ψυχραιμία!

Υπάρχει λύση και συγκεκριμένα πέντε μυστικά, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, και τα οποία θα σε βοηθήσουν να μοσχοβολάς όλη την ημέρα ακόμη και χωρίς το άρωμά σου. Για την ακρίβεια, είναι μια ρουτίνα, που μπορείς να ακολουθείς κάθε μέρα και έτσι- ακόμα κι αν ξέχασες να ψεκαστείς με την κολόνια σου- να μη νιώθεις καθόλου περίεργα ή άσχημα για τη μυρωδιά που αναδύεις. Για δες, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις….

Διάβασε ακόμα: 15 luxurious αντιγηραντικές κρέμες ματιών που… κάνουν θαύματα