Κάντε τη μαγική κίνηση με ένα allover highlighter

Κάντε τη μαγική κίνηση με ένα allover highlighter

Aν το γνωρίζετε το αγαπάτε ήδη, κι αν δεν το ξέρετε θα το αγαπήσετε μόλις το χρησιμοποιήσετε.

Για να δώσετε λάμψη σε όλο το πρόσωπο με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο, υπάρχει μία κατηγορία προϊόντων στο μακιγιάζ, με την ονομασία highlighter που πρέπει να εμπιστευθείτε. Μπορεί να είναι κρεμώδη και να απλώνονται εύκολα με τα δάχτυλα ή να είναι σε μορφή σκόνης και να θέλουν πινέλο. Όπως και να έχει όταν αυτά αναγράφουν allover στην συσκευασία τους, μπαίνουν σχεδόν παντού, ανάλογα ε την ανάγκη του κάθε προσώπου.


Είναι προτιμότερες οι γυαλάδες παρά οι ιριδισμοί με glitter – εκτός κι αν πρόκειται να πάτε σε πολύ σκοτεινό περιβάλλον, οπότε εκεί θέλετε να αιχμαλωτίζεται όσο πιο πολύ φως γίνεται και το glitter βοηθάει σ' αυτό.


Τα σημεία που θα αναδειχθούν καλύτερα και εκεί είναι που πρέπει να το χρησιμοποιήσετε είναι τα μήλα, τα κόκκαλα των φρυδιών, τα μάγουλα αλλά και τα χείλη κάποιες φορές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μη σας παρασύρει το allover που γράφει και πιστέψετε ότι πρέπει να μπει παντού ταυτόχρονα. Απλά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, αλλά καλύτερα να όχι ταυτόχρονα.