Βρέθηκε το χάπι της αιώνιας νεότητας

Βρέθηκε το χάπι της αιώνιας νεότητας

Eternal-Youth Pills. Αυτό είναι το όνομα του μαγικού χαπιού.

Αισθάνεστε ότι έχετε μεγαλώσει και έχετε χάσει την ομορφιά των νιάτων σας; Αναζητάτε το μαγικό προϊόν που θα σταματήσει επιτέλους το χρόνο και θα εξαφανίσει τα σημάδια του από πάνω σας. Η λύση είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύατε μέχρι σήμερα.


Βρήκαμε το Eternal-Youth Pills, σε ένα ταξίδι στο Παρίσι και το φέραμε στην Ελλάδα για να σας ανοίξουμε τα μάτια, ώστε να προχωρήσετε κι εσείς –μαζί μας- στον δρόμο της αιώνιας νεότητας. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο για όλες μας;


Επειδή, όμως, όλα είναι στο μυαλό μας, το Eternal-Youth Pills δεν είναι άλλο από γευστικότατες καραμέλες, πολύ δροσερές που δίνουν αμέσως μία αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης.


Στο εσωτερικό του υπάρχουν οδηγίες -όπως σε κάθε φάρμακο- που πρέπει να τις ακολουθήσετε για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Σας παραθέτουμε κάποιες από αυτές και αν θέλετε δοκιμάστε να τις βάλετε στη ζωή σας. Βοηθάνε!


•Πείτε ψέματα για την ηλικία σας. Ισχυριστείτε ότι είστε 29 και μείνετε και εκεί για όσα χρόνια θέλετε. Πολλές celebrities έχουν «κολλήσει» στα 29.


•Φροντίστε να έχετε γύρω σας παιδιά και αφήστε το γέλιο και τη χαρά τους να σας γεμίσουν ενέργεια, αλλά μείνετε μακριά από επικριτικούς εφήβους που μπορεί να ρίξουν το ηθικό σας.


•Κάντε μάσκες με αγγούρι στο πρόσωπο σας για να το κρατήσετε ενυδατωμένο. Μερικές λεπτές φετούλες αγγούρι αρκούν.


•Ντυθείτε με έντονα χρώματα και μοντέρνα σχέδια. Ακόμη κι αν αισθάνεστε κάπως αμήχανα με αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ, θα φαίνεστε νεότερη σίγουρα.


•Υιοθετήστε κάποιο χόμπι, αθληθείτε και διατηρήστε τη φόρμα σας.


•Αναζητήστε τον πραγματικό σας εαυτό, ψάξτε στον εσωτερικό σας κόσμο και βρείτε τα με το είναι σας. Θα δείτε ότοι η βιολογική σας ηλικία δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την πνευματική σας ηλικία.