To milk tea hair color trend είναι super hot το 2022 – Έγινε ήδη viral στο Instagram

Μαρία Ροδίτη
To milk tea hair color trend είναι super hot το 2022 – Έγινε ήδη viral στο Instagram

Δοκίμασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας!

Νέα χρονιά, νέες τάσεις στα μαλλιά! Αν αυτή δεν είναι η εποχή να κάνεις μια αλλαγή, να ανανεωθείς και να φρεσκάρεις την εμφάνισή σου, τότε ποια είναι; Το 2022, λοιπόν, αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα νέο χρώμα μαλλιών, τόλμησε το Milk Tea.

Είναι super hot τάση, που αυτήν τη στιγμή έχει γίνει viral στο Instagram, και αυτό καθόλου τυχαίο δεν είναι. Βλέπεις, το milk tea hair color trend κολακεύει κάθε μα κάθε τόνο επιδερμίδας και αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό και... δελεαστικό.

sokolati kokkinizei

Hair color trend alert! Το σοκολατί χρώμα μαλλιών επιστρέφει δυναμικά το 2022

Ποιο είναι το milk tea hair color

Το milk tea είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: η απόχρωση που έχει το τσάι με γάλα! Πρόκειται, δηλαδή, για μια απόχρωση ανοικτού καστανού χρώματος, που περιέχει και creamy beige τόνους με τη ρίζα να είναι πιο σκουρόχρωμη και σιγά σιγά να «ανοίγει» το χρώμα. Σκέψου ότι είναι λίγο πιο… τολμηρό και hot από ένα μελί ή caramel bronde! Τέλειο δεν ακούγεται;

https://www.instagram.com/p/CX-q-DXJDFP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο hair color trend δεν ανήκει ούτε στις ψυχρές ούτε στις θερμές αποχρώσεις. Βρίσκεται κάπου στη μέση και είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να κάνεις μια μικρή, ανεπαίσθητη, αλλά κομψή αλλαγή στην εικόνα σου. Άσε που ήδη έχει γίνει viral στο Instagram!

Πώς θα το κάνεις

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις μόνη σου στο σπίτι το milk tea hair color trend! Γι’ αυτό… ο κομμωτής σου είναι ο άνθρωπός σου!



Δείξε του μερικές από τις φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery για να καταλάβει ακριβώς αυτό που ζητάς και ετοιμάσου να απολαύσεις την ανανεωμένη εικόνα σου.

Cover photo: @janwetter.friseur

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Pumpkin Spice: Το απόλυτο κόκκινο χρώμα μαλλιών του 2022 (+5 κόκκινα κραγιόν που θα το αναδείξουν)

Expensive brunette: Το πιο WOW hair color trend του χειμώνα (10 αφορμές για έμπνευση!)