Galaxy nails: Το απόλυτο μανικιούρ του καλοκαιριού που κάνουν ήδη τα πιο fashionable κορίτσια

Μαρία Ροδίτη
Galaxy nails: Το απόλυτο μανικιούρ του καλοκαιριού που κάνουν ήδη τα πιο fashionable κορίτσια
Instagram: cheriesnails_

Τα galaxy nails (aka νύχια εμπνευσμένα από τον γαλαξία) βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού. Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις;

Τα 90’s έχουν κάνει δυναμικό comeback τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά. Όπως, λοιπόν, θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι Y2K fashion trends (aka ροζ γυαλιά ηλίου, crop tops, space buns και φαρδιά jeans), έτσι θα βλέπεις και νύχια που θυμίζουν… γαλαξία. Μανικιούρ με πολλές λάμψεις, τα οποία κάνουν «ταξίδι» στον χρόνο. Ποια είναι αυτά; Μα, φυσικά, τα galaxy nails.

Τα galaxy nails έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στο Instagram μιας και τα πιο fashionable κορίτσια ήδη τα έχουν υιοθετήσει. Εσύ τι περιμένεις;

10 nail art για να αναδείξεις το αμυγδαλωτό σχήμα των νυχιών σου

Galaxy nails για κάθε στυλ

Κλείσε τα μάτια, «ταξίδεψε» σε κάποιον γαλαξία και άντλησε έμπνευση από εκεί για το επόμενο μανικιούρ σου. Τα galaxy nails, άλλωστε, δεν έχουν περιορισμούς. Μπορείς να κάνεις κλασικό γαλλικό μανικιούρ ή και ανάποδο χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα με λάμψη στις γραμμές.

https://www.instagram.com/p/Cd5Un1xLSEw

Εναλλακτικά, ζήτα από τη nail artist σου να σου κάνει νύχια με πεταλούδες που πάνω τους θα έχουν «νερά» και περλέ εφέ ή ένα μανικιούρ με αστέρια. Αν θες, φυσικά, μπορείς να «παίξεις» και με ombre nail art ή νύχια με διακριτικό glitter.

Galaxy nails inspo

Στην παρακάτω gallery θα δεις 9 galaxy nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο μανικιούρ σου. Άλλα είναι πιο διακριτικά και minimal, άλλα είναι πιο έντονα και extravagant.

Εσύ διάλεξε το nail art που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητά σου και γίνε τόσο fashionable όσο τα κορίτσια του Instagram που έχουν λατρέψει τα galaxy σχέδια.