Copper eyes: Το ζεστό χάλκινο θα είναι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής στις σκιές του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
Copper eyes: Το ζεστό χάλκινο θα είναι για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής στις σκιές του φθινοπώρου

Ό,τι πιο cozy και κομψό μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο στο μακιγιάζ είναι τα copper eyes.

Τι προστάζουν οι τάσεις ομορφιάς για το φθινόπωρο; Copper eyes ή αλλιώς σκιές σε χάλκινες αποχρώσεις. Το χάλκινο, άλλωστε, ταιριάζει τέλεια με το φθινόπωρο και με τη φύση της εποχής. Φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα και αποκτούν αυτό το χαρακτηριστικό κόκκινο-κίτρινο χρώμα, στιγμές cocooning στο σπίτι με μια ζεστή κούπα pumpkin spice latte… Όλα αυτά θα σου έρθουν στον νου και θα σε βάλουν ξεκάθαρα σε fall mood μόλις κι εσύ κάνεις copper eyes.

We are calling it! Οι σκιές σε θερμές nude αποχρώσεις είναι το πιο hot trend του φθινοπώρου

Πώς θα υιοθετήσεις το trend των copper eyes

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου επισημάνω το μεγαλύτερο ατού του copper eye trend. Οι χάλκινες αποχρώσεις κολακεύουν όλα τα χρώματα ματιών – από καστανά και πράσινα μέχρι γαλανά και μελί-, καθώς επίσης και όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Και, βέβαια, ανάλογα με τη διάθεσή σου μπορείς να «παίξεις» με την παλέτα του χάλκινου. Αν, για παράδειγμα, είσαι καστανή μια καθαρή copper σκιά θα σε αναδείξει, ενώ αν είσαι ξανθιά επίλεξε μία που να έχει μέσα και λίγο χρυσό για ακόμα πιο εντυπωσιακό βλέμμα. Αν πάλι είσαι κοκκινομάλλα, μια πιο κόκκινη copper σκιά θα κολακεύσει μοναδικά και το πρόσωπό σου, αλλά και το χρώμα μαλλιών σου.

Πώς μπορείς να φορέσεις τη χάλκινη σκιά; Είτε σε powder μoρφή καλύπτοντας όλο το κινητό βλέφαρο, είτε κάνοντας copper smoky eyes, είτε χρησιμοποιώντας σκιά σε υγρή μορφή για πιο party glam look. Παρακάτω, θα δεις μερικές celebrities που φόρεσαν ήδη την copper σκιά για να πάρεις όλο το make up inspo που χρειάζεσαι.

Οι celebrities λένε «ναι» στο copper eye trend

Dua Lipa

https://www.instagram.com/p/ChmzcAXqAta

Το teen fashion icon, Dua Lipa, φόρεσε χάλκινη σκιά με matte κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου, ενώ ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με αρκετό highlighter.

Lydia West

https://www.instagram.com/p/Cdn46R7Nt62

Η ηθοποιός Lydia West φόρεσε copper σκιά με πορτοκαλί υποτόνους, που κολάκευε τον τόνο δέρματός της, και τη συνδύασε με έντονο ροζ κραγιόν.

Ashley Graham

https://www.instagram.com/p/CKUA6NXlZU1

Με copper σκιά με χρυσούς υποτόνους και nude lip gloss, η Ashley Graham δημιούργησε το πιο fresh make up look.

Romee Strijd

https://www.instagram.com/p/B--A8IQF8YJ

Το μοντέλο Romee Strijd απογείωσε το copper eye trend επιλέγοντας χάλκινη σκιά που κοκκινίζει πολύ και δημιουργώντας το απόλυτο smokey eye look. Το μακιγιάζ της έδωσε βάθος στο βλέμμα της, ενώ το ροζ κραγιόν της ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί αρμονικά το look.

Julianne Moore

https://www.instagram.com/p/CezIb8GJsGM

Η Julianne Moore «ψήφισε» copper smokey eyes και δημιούργησε το απόλυτο matchy matchy μακιγιάζ με τα μαλλιά της.

Phoebe Dynevor

https://www.instagram.com/p/CYW9q4yhh1F

Copper σκιά με χρυσούς υποτόνους, μαύρο eyeliner και ροζ κραγιόν επέλεξε να φορέσει η Phoebe Dynevor και να δημιουργήσει το πιο sexy make up look.