Emily in Paris: Lily Collins & Ashley Park έλαμψαν στο κόκκινο χαλί- Τα εντυπωσιακά looks

Τσακιρίδου Χριστίνα
Emily in Paris: Lily Collins & Ashley Park έλαμψαν στο κόκκινο χαλί- Τα εντυπωσιακά looks
Getty Images

Το καστ της δημοφιλούς σειράς έδωσε το παρών στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι και έστρεψε πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας.

Δεκατέσσερις ημέρες έμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Emily in Paris». Τα 10 νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του Netflix στις 21 Δεκεμβρίου και οι fans έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα.

Πριν λίγες ώρες το λαμπερό καστ βρέθηκε στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου κύκλου. Σε ένα σκηνικό που θύμιζε την πρόσοψη του εστιατορίου που δουλεύει ο τηλεοπτικός Gabriel (Lucas Bravo), οι συντελεστές μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας και εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

https://www.instagram.com/p/Cl11mMMrgCQ

Tα κομψά looks των πρωταγωνιστριών

https://www.instagram.com/p/Cl3b4oyI8N_

Η Lily Collins περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι και εντυπωσίασε με την ενδυματολογική της επιλογή. Η 33χρονη επέλεξε ένα nude cut-out φόρεμα του οίκου Yves Saint Laurent που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Lily Collins με ένα «Emily in Paris» σύνολο φόρεσε το oversized σακάκι της σαν Γαλλίδα

Η δημοφιλής ηθοποιός πόζαρε με αψεγάδιαστο μακιγιάζ, δείχνοντάς μας παράλληλα το νέο της κούρεμα, που της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/Cl3Ny0uMRQu

Η Αshley Park έλαμψε μέσα στο χρυσό Valentino φόρεμά της.

https://www.instagram.com/p/Cl3ekJmN3ZA

H Camille Razat παρέδωσε μαθήματα κομψότητας φορώντας nude δημιουργία Μaison Valentino.

H Philippine Leroy Beaulieu εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα Sportmax, που αγκάλιαζε την σιλουέτα της. Tο look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς οι λεοπάρ μπότες και ένα ζευγάρι μαύρα γάντια.

https://www.instagram.com/p/Cl2-3ZcNy4q

Η Kate Walsh επέλεξε ένα γκρι maxi φόρεμα από το brand Stephane Rolland.

https://www.instagram.com/p/Cl2JQfwLS5N

Από την πρεμιέρα δεν μπορούσε να λείπει ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η Isabelle Huppert στον επόμενο κύκλο.

«Δεν αποτελεί spoiler, είναι ένα αίτημα. Αν θέλει να το κάνει, θα έχουμε πολλά για εκείνη. Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη νέα σεζόν είναι πως όλοι οι χαρακτήρες έχουν απροσδόκητες ιστορίες», είπε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση έκανε και η εμφάνιση της Kim Cattrall, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Star στο θρυλικό «Sex and the City».

Πότε κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος της σειράς

Aγωνιωδώς περιμένουν οι fans την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «Emily in Paris», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 21η Δεκεμβρίου. Το φινάλε της δεύτερης σεζόν άφηνε να εννοηθεί ότι ίσως η Emily εγκαταλείψει το Παρίσι ωστόσο στο teaser φαίνεται πως παραμένει στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με την καλύτερη φίλη της και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.

Πηγή κεντρικής: netflix

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις λαμπερές εμφανίσεις του καστ στο κόκκινο χαλί.