8 super tips για να φαίνονται τα χείλη σου τέλεια στις φωτογραφίες του Instagram!

Βιβή Αγγελάκη

Ματ ή glitter gloss; Ποιο "δείχνει" καλύτερα στις φωτογραφίες;

Και έρχεται η «ιερή» στιγμή της selfie... η στιγμή που πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να βγεις σε τουλάχιστον μία από τις 334590 φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με το κινητό σου, μοιραία και ωραία (σύμφωνα πάντα με τα δικά σου δεδομένα).


Είτε είσαι expert στις Instagram photos, είτε πάλι ανήκεις στην κατηγορία των αρχάριων, υπάρχουν πάντα αυτοί οι «χρυσοί» κανόνες που θα κάνουν το έργο σου πιο εύκολο και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο «ιδανικό» και τέλειο αποτέλεσμα, στο αποτέλεσμα δηλαδή, που θα κάνει τη φωτογραφία σου να παίρνει περισσότερα likes από τα πρώτα κιόλας λεπτά!


Κι ενώ πολλές φορές θα έχεις διαβάσεις γενικά για τα μυστικά των φωτογραφιών, στο παραπάνω video, εστιάζουμε στα χείλη! Θα δεις, λοιπόν, 8 super tricks για να τελειοποιήσεις την τέχνη των selfies και να «λύσεις» επιτέλους τις απορίες σου: Ποια είναι η σωστή γωνία λήψης, με ποιο τρόπο θα δείχνουν τα χείλη σου πιο «γεμάτα» και λαμπερά, ποιο φίλτρο να χρησιμοποιήσεις, να προτιμήσεις τα ματ ή τα πιο glittery κραγιόν;


Πάτα play στο video!