Super smoky eyes στην NYFW

Aπό την Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη και την Maybelline New York, έρχεται το αγαπημένο μακιγιάζ ματιών όλων των γυναικών.

Στο Libertines, το μακιγιάζ ήταν ένα υπέροχο πολύ μαύρo smoky eye και λίγο κραγιόν σε που τονίζει το φυσικό χρώμα των χειλιών. H global make-up artist της Maybelline New York, Charlotte Willer λέει ό τι αυτό είναι ένα smoky που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, χωρίς να φεύγει για πολλές ώρες λόγω του gel liner και μας δείχνει πως το δημιούργησε και με ποια προϊόντα και πως τα δούλεψε.

Δείτε στο video τις κινήσεις της καθώς απλώνει το μολύβι και στη συνέχεια καθώς κάνει το μαύρο ακόμη πιο έντονο με το Lasting Drama Gel liner της Maybelline New York. Θα πειστείτε ότι είναι ένα μακιγιάζ που μπορείτε να πετύχετε μόνες σας.

O σχεδιαστής Johnson Hartig, μιλάει για τα σχέδια των ρούχων τα μικρά χαριτωμένα σχέδια που έφτιαξε στο χαρτί και στη συνέχεια αποτυπώθηκαν πάνω στα υφάσματα και η Charlotte λέει ότι δεν θα μπορούσε να είναι άλλο το μακιγιάζ σε αυτήν την κολεξιόν, που έχει τόσα graphics.