O make-up artist της Max Factor Γιάννης Μαρκετάκης, μας δείχνει βήμα-βήμα πως θα φτιάξουμε το τέλειο pin-up look

Παρακολουθήστε τον Γιάννη Μαρκετάκη να δημιουργεί ένα look που μπορείτε να αντιγράψετε από τα beauty trends της Άνοιξης.

«Οι τάσεις για τη φετινή Άνοιξη είναι πολλές και διαφορετικές με κυρίαρχη αυτή των 50s» λέει ο make-up artist της Max Factor Γιάννης Μαρκετάκης και μας δείχνει με απλά βήματα πως θα δημιουργήσουμε το τέλειο pin-up look.

Ξεκινάει με τη βάση, χρησιμοποιώντας το Ageless Elixir Foundation 2σε1 και το απλώνει με τα δάχτυλα απευθείας στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια περνάει με το πινέλο πούδρα σε όλο το πρόσωπο και ιδιαίτερα στη ζώνη με την περισσότερη λιπαρότητα. Χρησιμοποιεί ένα ρουζ σε φυσική απόχρωση, ώστε να δώσει όψη υγείας στην επιδερμίδα.

«Το eyeliner και τα γραμμικά σχέδια κυριαρχούν στις τάσεις της φετινής Άνοιξης» λέει ο Γιάννης, και δημιουργεί το σχήμα με την Smoky Eye Effect σκιά Silverstone σε όλο το κινητό βλέφαρο και το Liquid Effect Pencil Violet Voltage στη ρίζα των βλεφαρίδων όπως έκανε και με τη σκιά. Μετά εφαρμόζει την ασημί απόχρωση από τη σκιά για να φωτίσει τη μέσα γωνία το ματιού και με λευκό kohl στο εσωτερικό των ματιών δίνει περισσότερη λάμψη και φως. Η μάσκαρα False Lash Effect Fusion δίνει μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και ολοκληρώνει το μακιγιάζ των ματιών.

«Βασικό στοιχείο του pin-up look είναι το κατακόκκινο κραγιόν όπως το Elixir της Max Factor, Ruby Tuesday» λέει ο Γιάννης. Αρχικά κάνει περίγραμμα με ένα κόκκινο μολύβι και παραμένει μέσα στα όρια των χειλιών και στη συνέχεια εφαρμόζει με πινελάκι το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια και το look είναι έτοιμο.