Step by step: Το τέλειο ίσιωμα με πιστολάκι

Ο Robert Vetica, Celebrity Stylist της Moroccanoil, δείχνει τον τρόπο

Σε αυτό το video, ο διάσημος hair stylist Robert Vetica δείχνει όλα τα βήματα για να επιτύχουμε το απόλυτο sleek look χρησιμοποιώντας μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το πιστολάκι.


Αφού έλουσε τα μαλλιά του μοντέλου με το ενυδατικό σαμπουάν της Moroccanoil άπλωσε από τη μέση και κάτω το εξαιρετικό Treatment της σε μορφή ελαίου, που προετοιμάζει τα μαλλιά για το πιστολάκι, τα θωρακίζει από τη θερμότητα και βοηθάει ώστε να γλιστράει η βούρτσα στην τρίχα με μια κίνηση, χωρίς να την σπάει. «Το μυστικό για ένα τέλειο χτένισμα είναι οι σωστές βάσεις», λέει ο Robert. «Σε αυτή την περίπτωση, ξεκινάμε χωρίζοντας τα μαλλιά με μεγάλες τούφες, πράγμα που μας βοηθάει στο να δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο τμήμα κάθε φορά.»


Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 τμήματα, ξεκινήστε από το αριστερό, ξεχωρίζοντας μια τούφα πάνω στην οποία θα ξεκινήσετε να δουλεύετε. Καθώς ισιώνετε τα μαλλιά, φροντίστε ώστε το πιστολάκι να έχει φορά προς τα κάτω και η κίνηση να είναι συνεχής και καθώς αρχίζει να στεγνώνει η τούφα, αρχίστε να περιστρέφετε την βούρτσα με τον τρόπο που δείχνει ο Robert Vetica στο video. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο σε όλο το κεφάλι και όταν φτάσετε στο μπροστινό τμήμα, αλλάξτε τη φορά της βούρτσας και ισιώστε προς τα μπρος, ώστε να δώσετε περισσότερο όγκο στο χτένισμα. Ολοκληρώστε με τα κατάλληλα προϊόντα styling και είστε έτοιμη!



Διαβάστε ακόμα:

Βήμα βήμα: ένα εύκολο και κομψό ponytail

Μακιγιάζ από το Α ως το Ω

Αναδείξτε τα καστανά σας μάτια με μια κίνηση!