Eyeliner σε indigo blue στο show της Anna Sui

Αυτή τη σεζόν η σχεδιάστρια και η Pat Mc Grath προτείνουν ένα ιδιαίτερο look με έμφαση στα μάτια 

«Εδώ έχουμε αυτό το φανταστικό μπλε eyeliner που λάτρεψε η Anna. Είναι ένα look εμπνευσμένο από τα '60s αλλά με μια μοντέρνα προσέγγιση και αυτό το έντονο μπλε το "δανειστήκαμε" από τη συλλογή της για το Φθινόπωρο 2012», εξηγεί η Pat McGrath στο allure.


«Κάναμε λοιπόν μια πολύ παχιά γραμμή στο άνω βλέφαρο με ματ μπλε, την οποία τραβήξαμε προς τα πάνω στην εξωτερική γωνία των ματιών, και στο κέντρο του κάτω βλεφάρου τοποθετήσαμε δύο χάρτινα, στρογγυλά stickers- σαν "τελείες"- στο ίδιο χρώμα. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ ωραίο, fun look. Εμείς χρησιμοποιήσαμε paint αλλά μπορείτε να αντιγράψετε το look και με μια υγρή σκιά (η McGrath προτείνει την Eye Enhancers 1-Kit Shadow, Indigo Impact της CoverGirl) σε συνδυασμό με ένα eyeliner (προτείνει το CoverGirl Liquiline Blast Eyeliner, Blue Boom) με το οποίο θα γεμίσετε το άνω βλέφαρο, θα δώσετε ακρίβεια στο σχήμα με τη βοήθεια ενός q-tip και από πάνω θα περάσετε τη σκιά».


«Στα μαλλιά επίσης δημιουργήσαμε ένα χτένισμα που παραπέμπει στα '60s», λέει ο hairstylist Garren «με λίγο όγκο στην κορυφή, μια γλυκιά φράντζα στο πλάι και χαμηλό ponytail. για να φιξάρουμε το χτένισμα χρησιμοποιούμε την λάκ Elnett της L'Oreal Paris και το προΪόν styling για όγκο Volumino της Rene Furterer».



Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: το look στο show της Stella McCartney

Το look του οίκου Prada για το Φθινόπωρο 2012

Backstage beauty: cherry lips στο show του Jason Wu για την Άνοιξη 2013