30 δευτερόλεπτα απόλυτου glam!

Τα πιο συγκλονιστικά looks για τις γιορτές από την Pat McGrath, Creative Makeup Director της Max Factor

Η διάσημη makeup artist Pat McGrath συνεργάζεται με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, τον Nick Knight και τον Sam McKnight σε ένα υπέροχο video που είναι γεμάτο από ιδέες και έμπνευση για glam looks.


Το video ξεκινάει με εικόνες από τα πιο iconic πρόσωπα του Hollywood, όπως η Ava Gardner και η Jean Harlow, το μακιγιάζ των οποίων είχε την υπογραφή της Max Factor και φτάνει στα πιο μοντέρνα, σαγηνευτικά looks του σήμερα- από τα τρυφερά παστέλ μέχρι τα smoky eyes και τα τολμηρά χείλη.


Και πάνω στο θέμα «έντονα χείλη», η Pat McGrath - η οποία τα πρότεινε και στα χειμωνιάτικα catwalks μεγάλων οίκων μόδας: «Πάντα θα είναι συνώνυμα του glamour. Είναι ένα διαχρονικό look και εξακολουθεί να είναι αγαπημένο των γυναικών σήμερα, ακριβώς όπως ήταν και στα '20s. Τα έντονα χείλη έχουν την μοναδική δύναμη να μεταμορφώνουν στη στιγμή ένα καθημερινό μακιγιάζ, να το κάνουν απόλυτα glam, μοναδικά υπέροχο» λέει η Creative Makeup Director της Max Factor στο grazia daily- απολαύστε το video και πάρτε ιδέες.



Διαβάστε ακόμα:

Behind the scenes: Η Gwyneth Paltrow για τη Max Factor

Βάση, makeup και concealer σε ένα προϊόν; Γίνεται!

Max Factor 24 False Lash Effect: 24 ώρες glamorous βλεφαρίδες!