Αντιγράψτε το look: Τα θεϊκά waves των Αγγέλων

Συμβουλές step by step από τον hairstylist των supermodels στα shows της Victoria's Secrets

Μερικά ακόμα μυστικά για το άψογο look των Αγγέλων αποκαλύπτει σε αυτό το video ο Italo Gregorio, ο hairstylist που επιμελείται τα χτενίσματά τους στα shows.


Δείτε βήμα βήμα πώς μπορείτε να αντιγράψετε τα απαλά, sexy waves. χαρακτηριστικά των εμφανίσεών τους στο catwalk: «Αυτό που κάνει τα μαλλιά τους τόσο ποθητά είναι πως ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, όλες μπορούν να δείχνουν υπέροχες με αυτό το χτένισμα- και είναι τόσο όμορφα, που θέλεις να τα αγγίζεις», λέει ο Italo Gregorio.


Ξεκινάει αναμειγνύοντας αφρό για όγκο με λίγη λακ και το απλώνει σε νωπά μαλλιά: «Με αυτό τον τρόπο ενισχύω τον αφρο» εξηγεί και ξεκινάει να τον απλώνει στα μαλλιά, δίνοντας έμφαση στην κορυφή του κεφαλιού, όπου κυρίως θέλει να δώσει όγκο. «Είναι σημαντικό να δουλέψετε το προιόν σε όλο το μήκος των μαλλιών και στη συνέχεια να τα χτενίσετε με μια φαρδιά χτένα», λέει ο hairstylist. Στη συνέχεια ξεκινάει να ισιώνει τα μαλλιά με πιστολάκι και στην κορυφή του κεφαλιού ξεχωρίζει μερικές φαρδιές τούφες, στις οποίες βάζει χοντρά ρόλεϊ για έξτρα όγκο.« Μετά το πιστολάκι και αφού αποφασίσω πού θέλω να κάνω τη χωρίστρα, παίρνω τούφες και τις γυρίζω γύρω από τα δάχτυλά μου και τις στερεώνω στην κορυφή του κεφαλιού, ψεκάζω τις ρίζες των μαλλιών με hairspray και το ενεργοποιώ με το πιστολάκι» λέει ο Italo Gregorio. Στα πλαϊνά του κεφαλιού χρησιμοποιεί ένα σίδερο για μπούκλες: «Eδώ θέλω να είναι πιο απαλό το look, να αγκαλιάζει το πρόσωπο». Μετά ρίξτε τα μαλλιά μπροστά και ψεκάστε τα με hairspray για να εξασφαλίσετε κράτημα στο χτένισμα και στη συνέχεια ψεκάστε στο χέρι σας ένα σπρέι λάμψης και περάστε τα μόνο στις άκρες των μαλλιών.