4 top models μιλάνε για ομορφιά!

Οι μούσες της Estee Lauder εξηγούν πώς "Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη"

Constance Jablonski, Joan Smalls, Liu Wen, Arizona Muse: αυτά τα τέσσερα κορυφαία ονόματα του modelling, τα οποία επέλεξε η Estee Lauder να είναι τα "πρόσωπα" στις καμπάνιες της, μιλούν περί ομορφιάς σε ένα video με τίτλο "Every Woman Can Be Beautiful".

"Η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και σιγουριά και είναι χαρούμενη είναι όμορφη" λέει στην κάμερα η 22χρονη Constance Jablonski. "Όταν θέλεις κάτι, δεν σκέφτεσαι τον φόβο απλά το κυνηγάς" λέει με τη σειρά της η Joan Smalls- την ίδια άποψη έχει και η Arizona Muse: "Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας- όταν νιώθεις όμορφη, το δείχνεις".

¨Η μητέρα μου πάντα έκανε αστεία για τα χείλη μου, γιατί είναι μεγάλα" λέει η Liu Wen. "Δεν πρόκεται να σε παντρευτεί κανείς με τόσο μεγάλα χείλη" της έλεγε μέχρι που η Wen έγινε μοντέλο και τότε, στα backstage της Νέας Υόρκης άκουγε πόσο όμορφη είναι.

Όσο για το πώς είναι να είσαι πρόσωπο ενός από τα μεγαλύτερα beauty brands στον κόσμο, " Το έμαθα την ημέρα των γενεθλίων μου, δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο δώρο! " λέει η Constance Jablonski. Η Liu Wen ούρλιαζε από τη χαρά της, και η Joan Smalls δεν μπορούσε να το πιστέψει: "Ρώταγα συνεχώς τον ατζέντη μου, "Είσαι σίγουρος; Μην παίζεις μαζί μου". Αλλά και η Arizona Muse είχε σοκαριστεί: "Η έκπληξη ήταν μεγάλη, ήμουν πολύ χαρούμενη με το πόσο με ενθάρρυναν όλοι και είμαι ευγνώμων για αυτό".