Whipped Creme: Δοκιμάζουμε το νέο makeup της Max Factor!

Ο Γιάννης Μαρκετάκης μας μιλάει για το makeup που χαρίζει την πιο υπέροχη επιδερμίδα! 

Κάθε makeup που υπογράφει η Max Factor είναι ένα προϊόν με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Και το νέο Whipped Creme όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά και μόνο το όνομά του ήταν αρκετό για να με βάλει στον πειρασμό να το δοκιμάσω μόλις έφτασε στα χέρια μου!

Θέλησα να μάθω περισσότερα για αυτό το makeup με την πιο αέρινη υφή που έχω δει ως τώρα, και ποιος άλλος θα μπορούσε να λύσει τις απορίες μου από τον αγαπημένο Γιάννη Μαρκετάκη, ο οποίος είναι και ο επίσημος makeup artist της Max Factor και ξέρει όλα τα μυστικά εκ των έσω!

Πριν σας αφήσω να απολαύσετε το video, θα σας πω δύο πράγματα: πρώτον, ότι λάτρεψα το Whipped Creme για το άψογο αποτέλεσμα και την ευκολία που απλώνεται - το φοράω πλέον καθημερινά- και δεύτερον ότι πήγα στον Γιάννη εντελώς άβαφη, για να δοκιμάσω μαζί του το νέο makeup αλλά εκείνος δεν με άφησε να φύγω έτσι. Μου έφτιαξε ένα φρέσκο, πρωινό look - express που δεν χρειάζεται παρά το Whipped Creme για τέλεια βάση, μια γήινη σκιά στα μάτια, άφθονες στρώσεις μάσκαρα, ελάχιστο κρεμώδες blush για φυσικό χρώμα στα ζυγωματικά και ένα κραγιόν σε απαλό, λαμπερό κοραλί- όλα με την υπογραφή της Max Factor- ευχαριστώ!