Πώς ετοιμάζονται οι Άγγελοι για το show;

Κρυφοκοιτάζουμε στο backstage! 

Ποτέ δεν σταματάμε να ψάχνουμε τα μυστικά που κάνουν τους Άγγελους της Victoria's Secret τόσο μοναδικά λαμπερούς και αυτό το βιντεάκι είμαστε σίγουρες πως θα το απολαύσετε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Από τα παρασκήνια του τελευταίου show, ο hairstylist Orlando Pita και ο makeup artist Dick Page, εξηγούν πώς δημιούργησαν τα looks των μοντέλων.

«Αυτή τη σεζόν θέλαμε καθε μοντέλο να έχει το δικό του στυλ αλλά να ακολουθεί τη γενική γραμμή, που ήταν ένα χτένισμα επιμελώς ατημέλητο, sexy και λαμπερό», εξηγεί ο Orlando Pita και δείχνει πώς δημιούργησε αυτά τα υπέροχα waves που είδαμε στο catwalk.

«Όταν έχεις ένα δωμάτιο γεμάτο με τόσο όμορφα κορίτσια, αυτό που φροντίζεις να κάνεις με το μακιγιάζ είναι απλά να "μην μπεις στη μέση", λέει ο Dick Page. Στα περισσότερα shows τα μοντέλα είναι σοβαρά, ανέκφραστα, εδώ όμως είναι διαφορετικά, τα ενθαρρύνουμε να χαμογελάνε, να κινείται το πρόσωπό τους, είναι μια γιορτή.

Η λάμψη είναι το πρώτο ζητούμενο, γιαυτό άπλωσα κραγιόν στη μύτη και τα ζυγωματικά τους και το δούλεψα καλά με το πινέλο- αυτό αμέσως κάνει το πρόσωπο πιο φρέσκο και φωτεινο", εξηγεί ο διάσημος makeup artist- είναι ένα trick που με ιντριγκάρει και σίγουρα θα το δοκιμάσω (μόνη στο σπίτι).