Πώς θα φορέσετε σωστά την πράσινη σκιά!

Από τα catwalks στο νεσεσέρ σας!

Το πράσινο χρώμα στο βλέμμα επανέρχεται δυναμικά όμως χρειάζεται ειδικό χειρισμό για να φορεθεί μοντέρνα, να είναι sexy αλλά όχι ρετρό.

" Πιστεύω πως ο πιο fun τρόπος για να ξεκινήσετε με το πράσινο είναι με ένα μολύβι" λέει στο video του allure ο makeup artist Quinn Murphy. Ξεκινάει απλώνοντας μια χρυσή σκιά στο άνω βλέφαρο, κάνοντας καλό blending. Συνεχίζει εφαρμόζοντας το eyeliner ανάμεσα στις βλεφαρίδες- "όχι κάτω από τη γραμμή τους ούτε από πάνω" δειυκρινίζει". Κάντε μικρές κινήσεις και δώστε κατεύθυνση προς τα έξω και ελαφρώς προς τα πάνω στη γραμμή που φτιάχνετε. Ολοκληρώστε το look με μαύρη μάσκαρα.

Αν θέλετε μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτό το look: απλώστε στο άνω βλέφαρο λίγη διάφανη πούδρα που θα δημιουργήσει την ιδανική βάση για την σκιά. Στη συνέχεια πάρτε ένα πινέλο και δουλέψτε ελαφρά το μολύβι και μετα, με ένα πιο παχύ πινέλο απλώστε μια matching πράσινη σκιά, ξεκινώντας από τη βάση των βλεφαρίδων προς τα πάνω στο κινητό βλέφαρο. Τονίστε το κάτω βλέφαρο με την ίδια σκιά και περάστε άλλη μια στρώση μαύρη μασκαρα.

Με ένα τόσο εντυπωσιακό χρώμα στα μάτια, το υπόλοιπο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι ήσυχο, οποτε προτείνω να απλώσετε στα χείλη ένα lip gloss σε μαλακό, ροζ παστέλ ώστε τα μάτια σας να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος".