Είπες το ναι; Η νέα bridal συλλογή Oscar de la Renta είναι ό,τι πιο elegant έχουμε δει

Είπες το ναι; Η νέα bridal συλλογή Oscar de la Renta είναι ό,τι πιο elegant έχουμε δει

Η πρώτη νυφική συλλογή μετά το θάνατο του θρυλικού σχεδιαστή παραμένει πιστή στις κλασικές αξίες του οίκου

Πριν από λίγες ημέρες, ο Peter Copping, παρουσίασε την πρώτη του νυφική συλλογή για τον οίκο Oscar de la Renta στη Νέα Υόρκη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. "Είναι το δικαίωμα κάθε νύφης να είναι το κέντρο της προσοχής", δήλωσε στη Vogue ο σχεδιαστής, λίγο μετά την επίδειξη, συνεχίζοντας: "Πρέπει να θυμάσαι: Σε όλα αυτά τα φορέματα φαίνεται κυρίως η πίσω πλευρά τους. Ήταν κάτι που ήθελα να επξεργαστώ: να σκεφτώ πώς η νύφη θα φαίνεται όταν είναι μπροστά σε όλους και να κάνω το πίσω μέρος του φορέματος τόσο υπέροχο όσο το μπροστά".

05-oscar-de-la-renta-bridal 1b7c0

Παραμυθένια μάξι φορέματα από λευκή δαντέλα, ταφτά, κεντημένες πέτρες και πολυτελή υφάσματα, αλλά και πιο alternative, μίνι μοντέρνα φορέματα, αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική κομψότητα του οίκου και δίνουν στη γυναίκα που τα φορά ένα χολιγουντιανό αέρα. Ο Copping συνεχίζει την παράδοση του de la Renta όσον αφορά τα κλασικά, θηλυκά κομμάτια που αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα, δίνει όμως μια σύγχρονη πνοή στη συλλογή και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μας άρεσε τόσο πολύ.

Για περισσότερα υπέροχα νυφικά & παρανυφικά φορέματα από τη νέα bridal συλλογή Oscar de la Renta, κάντε κλικ στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Παντρεύεσαι μέσα στο 2015; Αυτές είναι οι top 5 τάσεις στα νυφικά για τη φετινή χρονιά!

fashiondiaries247.blogspot.com