Sarah Jessica Parker: Η συλλογή παπουτσιών της για νύφες & tips για τον τέλειο γάμο!

Sarah Jessica Parker: Η συλλογή παπουτσιών της για νύφες & tips για τον τέλειο γάμο!

Η σταρ σου δίνει την ευκαρία να γίνεις "Carrie Bradshaw", την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου

Η Sarah Jessica Parker φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του καλοκαιρινού τεύχους "Martha Stewart Weddings" και έκανε για πρώτη φορά μια μεγάλη αποκάλυψη: Η αγαπημένη μας ηθοποιός επεκτείνει τη συλλογή παπουτσιών της, SJP Collection και σχεδιάζει και νυφικά παπούτσια!

sarah-jessica-parker-martha-stewart-weddings-cover-inline 58ef9

Η Sarah Jessica σχεδίασε μια υπέροχη capsule συλλογή με ψηλοτάκουνα για όλους τους τύπους νύφης - υπάρχουν ακόμη και σχέδια σε μπλε και μωβ χρώμα-, έτσι ώστε η κάθε γυναίκα να επιλέξει αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το δικό της στυλ νυφικού. Η 50χρονη σταρ δε δίστασε επίσης να μοιραστεί και κάποια tips σχετικά με το γάμο, δηλώνοντας: «Αν παντρευόμουν σήμερα, θα φορούσα κρεμ, απλά για να έχω αυτή τη νυφική εμπειρία»(η ίδια είχε φορέσει μαύρο φόρεμα στο δικό της γάμο με το Matthew Broderick το 1997). «Θα ήθελα επίσης το νυφικό μου να έχει μια αίσθηση Oscar de la Renta, τσέπες κάτω αό τη μέση, ένα πολύ εφαρμοστό μπούστο, μια τεράστια φούστα από ταφτά ή μετάξι και σατέν. Αυτό το στυλ με ελκύει, γιατί είναι παραδοσιακό, αλλά μπορεί να δείχνει πολύ μοντέρνο», προσθέτει.

1433266924 sarah-jessica-parker-martha-stewart-weddings-zoom b207c

Όσο για τη διακόσμηση που θα πρέπει να προτιμήσουν οι νύφες του σήμερα; «Όταν ήμουν παιδί στο Cincinnati, καλλιεργούσαμε κρίνα στον κήπο μας. Τώρα, το καλοκαίρι, το σπίτι μας είναι γεμάτο με μπουκέτα από αγριολούλουδα που μαζεύουν οι κόρες μου. Σε ένα γάμο, μπορεί οι άνθρωποι να προτιμούν κάτι πιο επίσημο, αλλά πολλοί από αυτούς τους κανόνες μπορούν να παρακαμφθούν. Το ‘επίσημο’ μπορεί να είναι ένα μπουκέτο γαρύφαλλα, όμορφα και απλά». Τέλος, όσον αφορά τις παράνυφες, που πολλές φορές μπορεί να παραπονιούνται για τα φορέματα που τους διαλέγει η νύφη, ανέφερε: «Είναι υποχρέωση σε όποιον παίρνει μέρος σε ένα γάμο, να φορά αυτό που θέλει η νύφη – να προσαρμόζεται και να μην παραπονιέται. Η μέρα είναι για το ζευγάρι και είναι τιμή να είσαι μέρος της».
Δείτε στην παραπάνω gallery τις πρώτες εικόνες από τη νυφική συλλογή της Sarah Jessica Parker, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις το στυλ νυφικού που σου ταιριάζει!

Get the Look: Το κομψό total white των street style icons

fashiondiaries247.blogspot.com