Αυτό το ανοιξιάτικο χτένισμα ταιριάζει σε όλες τις νύφες!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το ανοιξιάτικο χτένισμα ταιριάζει σε όλες τις νύφες!
Δείτε το!

Ένα από τα πιο «φλέγοντα» ζητήματα που απασχολούν κάθε νύφη- μετά την επιλογή του νυφικού της- σίγουρα είναι το χτένισμα αλλά και το μακιγιάζ που θα επιλέξει για την ωραιότερη μέρα της ζωής της. Και ενώ τις περισσότερες φορές η συζήτηση ξεκινά από μεγαλειώδη χτενίσματα στο τέλος αρκετές είναι αυτές που καταλήγουν με ένα κλασσικό, χαμηλό, αλλά πάντα κομψό σινιόν!

Το κομψό, εκλεπτυσμένο χτένισμα αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της νύφης δεδομένου ότι δίνει την τέλεια βάση για το στυλ του νυφικού της. Αυτή είναι και η πρόταση που δημιούργησε ο Kevin Hughes για τη Moroccanoil προκειμένου να συμπληρώσει την παιχνιδιάρικη και αισθησιακή Νυφική Συλλογή της Monique Lhuillier για την Άνοιξη 2016.

Και ναι μπορείτε και εσείς να φτιάξετε αυτό το hairlook, ακολουθώντας απλά τις οδηγίες:

1dfgdfh 771da

• Χρησιμοποιείστε το Moroccanoil Treatment Light σε στεγνά μαλλιά από τη μέση μέχρι τις άκρες τους. Είναι η βάση για το styling μαλλιών καθώς θρέφει, ξεμπλέκει και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών.

• Χωρίστε στη μέση και χρησιμοποιώντας τη Moroccanoil Classic Boar Bristle Brush, βουρτσίστε τα μαλλιά πίσω σε μια αλογοουρά χαμηλά στον αυχένα του λαιμού και στερεώστε με ένα λαστιχάκι.

2dfhgdcfh 6dcf5

• Απλώστε Moroccanoil Hydrating Styling Cream στην αλογοουρά για να εξαλείψει το φριζάρισμα.

• Στρίψτε την αλογοουρά και τυλίξτε την δεξιόστροφα γύρω από το λαστιχάκι. Σταθεροποιείστε με φουρκέτες.

3dfhdfgh 323c8
4cfhdfg 4592a

• Ολοκληρώστε με ένα πλούσιο ψέκασμα από το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong. Διατηρεί το χτένισμα λαμπερό και απαλό και το στυλ με κράτημα που διαρκεί όλη μέρα και νύχτα.

5dfghdf e6a57

Είστε έτοιμες!

6drfgsdf 0dfd7
7fhfgh 13845

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!