Style SOS: Τι να φορέσω σε γάμο (χωρίς να μου μείνει μετά στη ντουλάπα);

Style SOS: Τι να φορέσω σε γάμο (χωρίς να μου μείνει μετά στη ντουλάπα);

Απαντάμε στις στιλιστικές σας απορίες

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε, είμαι 20 ετών και στα τέλη του μήνα παντρεύεται συγγενικό μου πρόσωπο και δεν ξέρω πραγματικά τι να βάλω και δεν θέλω να πάρω κάτι που να μου μείνει στην ντουλάπα. Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου, φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το γράμμα σου. Δε χρειάζεται να αγοράσεις κάτι πολύ εκκεντρικό, που πιθανότατα δε θα ξαναφορέσεις ποτέ και θα μείνει για μια ζωή στη ντουλάπα σου. Θα σου προτείναμε, επειδή ταιριάζει αρκετά και στην ηλικία σου, να επιλέξεις μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο χρώμα, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με ένα ρούχο, όμως, που θα μπορείς να επιλέξεις και για πολλές ακόμη λαμπερές εμφανίσεις σου. Αν πάλι δε σου αρέσουν οι ολόσωμες φόρμες, θα σου προτείναμε ένα safe midi φόρεμα, που είναι κατάλληλο και για γάμο, αλλά μπορεί να φορεθεί από τη σχολή ή τη δουλειά με ένα πλεκτό πουλόβερ από πάνω, ή ακόμη και στη βραδινή σου έξοδο. Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα! Μπορείς να δεις τις προτάσεις μας παρακάτω:

image1xxl 1

Ολόσωμη φόρμα, ASOS - Συνδύασέ την με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, oversized σκουλαρίκια και ένα χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά σου.

hmprod 29.99

H&M, 29,99€ - Συνδύασέ το με μαργαριταρένιο κολιέ και μυτερές γόβες για ένα look που θα θυμίζει Audrey Hepburn.

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Απορία μόδας: Με τι παπούτσια να συνδυάσω τη midi φούστα;

Πώς θα φορέσω τα oversized πλεκτά, χωρίς να με παχαίνουν;