Παντρευόμαστε σε νησί: Πρέπει να πληρώσουμε τα έξοδα όλων των καλεσμένων;

Ερμιόνη Σαρρή
Παντρευόμαστε σε νησί: Πρέπει να πληρώσουμε τα έξοδα όλων των καλεσμένων;

Απαντάμε στο e-mail της αναγνώστριάς μας

Αγαπημένα κορίτσια του Queen.gr,

Μου αρέσουν πολύ οι συμβουλές που δίνετε στις αναγνώστριες σας και σκέφτηκα να στείλω και εγώ το mail μου. Τέλος Αυγούστου παντρευόμαστε με το σύντροφό μου στην Πάρο και πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Οι δικοί μας θεωρούν σωστό να πληρώσουμε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το ξενοδοχείο σε όλους μας τους καλεσμένους, κάτι που για εμάς θα είναι μεγάλο έξοδο. Θα έχουμε γύρω στους 150 καλεσμένους και είμαστε σε μεγάλο δίλημμα. Εσείς τι θα μας συμβουλεύατε;

Ευχαριστώ πολύ, Εύη

Αγαπητή μας Εύη,

Σε ευχαριστούμε πολύ για το email σου και θα θέλαμε να σου δώσουμε τις καλύτερές μας ευχές για το γάμο σου. Λοιπόν, άκου πώς έχουν τα πράγματα. Παλιότερα, τα ζευγάρια συνήθιζαν να πληρώνουν τα έξοδα των καλεσμένων τους όταν ο γάμος ήταν εκτός... έδρας. Οι εποχές όμως άλλαξαν και σίγουρα αυτό είναι πια σχεδόν αδύνατο. Καλό θα ήταν να μιλήσετε με 2-3 ξενοδοχεία του νησιού και να κλείσετε μία συμφέρουσα τιμή για τους καλεσμένους σας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο και να ζητήσετε μία οικονομική προσφορά για τις ημέρες αυτές. Ίσως έχουν να σας προτείνουν κάποιο πακέτο διαμονής και μεταφοράς το οποίο θα είναι αρκετά οικονομικό για τους καλεσμένους σας. Το μόνο που θα έχετε να κάνετε μετά από αυτό, είναι να τους ενημερώσετε για την προσφορά και να τους φέρετε σε επικοινωνία με το πρακτορείο ή το ξενοδοχείο.

Αν πάλι, πιστεύετε ότι κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα δεν έχουν καθόλου την οικονομική άνεση να έρθουν στο νησί, τότε μην τους αφήσετε να χάσουν τη πιο σημαντική σας στιγμή. Πληρώστε τους τα έξοδα και δώστε τους το δικαίωμα να σας καμαρώσουν.

Να θυμάστε, ότι αυτοί που σας αγαπάνε, θα βρουν τον τρόπο να βρεθούν κοντά σας. Με το καλό, λοιπόν, και από εμάς... κάθε ευτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

Η κολλητή μου παντρεύεται τον Ιούνιο. Πώς θα της οργανώσω το πιο επιτυχημένο bachelor;