Κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, θα πρέπει να φτιάξουμε διαφορετικές μπομπονιέρες

Ερμιόνη Σαρρή
Κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, θα πρέπει να φτιάξουμε διαφορετικές μπομπονιέρες

Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς

Αγαπημένα κορίτσια του Queen.gr,

Σας διαβάζω καθημερινά και για αυτό θέλησα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Δίνετε πολύ ωραίες συμβουλές σε εμάς τις γυναίκες και για αυτό θέλησα να σας γράψω. Το Δεκέμβριο κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο οικονομικές επιλογές. Αρχικά, δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά ετοιμάσαμε ένα προσκλητήριο, αλλά στο θέμα της μπομπονιέρας δεν ξέρω τι να κάνω; Είναι λάθος να φτιάξω μία;

Ευχαριστώ

Διονυσία

Πώς θα φτιάξω γρήγορα και σωστά τη λίστα με τους καλεσμένους μου;

Αγαπητή μας Διονυσία,

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά, λοιπόν, τον προβληματισμό σου έχουμε να σου πούμε πως στο κομμάτι του προσκλητηρίου χειρίστηκες την υπόθεση πολύ καλά. Δε χρειαζόταν να τυπωθούν δύο προσκλητήρια, αφού οι καλεσμένοι σας θα παραβρεθούν στο ίδιο μέρος την ίδια ακριβώς ώρα. Τώρα στο θέμα της μπομπονιέρες, θα σου προτείναμε να φτιάξεις 2 διαφορετικές. Οι παιδικές μπομπονιέρες διαφέρουν κάπως από αυτές του γάμου, απλά δε χρειάζεται να παραγγείλεις κάτι υπερβολικό και ακριβό. Για περισσότερη οικονομία, μπορείς να φτιάξεις του γάμου μόνη σου με τις φίλες σου και να παραγγείλεις κάτι πιο παιχνιδιάρικο για τη βάφτιση.

Μπορώ να φτιάξω μόνη μου τις μπομπονιέρες του γάμου μου; Και αν ναι, τι μου προτείνετε;

Αν πάλι θεωρείς πως βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού, προτίμησε τις πολύ απλές μπομπονιέρες με το τούλι, που είναι εντελώς ουδέτερες.