Ποια είναι τα πιο οικονομικά μέρη για ταξίδι του μέλιτος;

Ερμιόνη Σαρρή
Ποια είναι τα πιο οικονομικά μέρη για ταξίδι του μέλιτος;

Σε ποιο μέρος να πάμε μετά το γάμο μας;

Αγαπημένες συντάκτριες του Queen,

Παντρευόμαστε με τον καλό μου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και προσπαθούμε αυτή την περίοδο να οργανώσουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να πάμε ένα μικρό ταξίδι περίπου 4-5 ημέρες να ξεκουραστούμε, αλλά δε θέλουμε να ξοδέψουμε και πάρα πολλά χρήματα. Ποια μέρη έχετε να μας προτείνετε;

Με αγάπη,

Ιωσηφίνα

Αγαπημένη μας Ιωσηφίνα,

Καταλαβαίνουμε πως τα έξοδα του γάμου σας θα είναι πολλά οπότε πρέπει να βρείτε κάποιον σχετικά οικονομικό προορισμό για να ξεκουραστείτε. Δεν ξέρουμε αν θέλετε να αποδράσετε σε κάποια πόλη του εξωτερικού ή εντός της Ελλάδας, οπότε το δίλημμα είναι μεγάλο. Καλό θα ήταν να επισκεφτείτε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο και να επιλέξετε ένα οικονομικό πακέτο σε ένα από τα μέρη που αγαπάτε και ανταποκρίνεται στο budget σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επισκεφτείτε τη Βουδαπέστη, τη Ρώμη ή την Κροατία και εντός Ελλάδας κάποιο ορεινό μέρος, όπως το Πήλιο, η Λίμνη Πλαστήρα ή τα Ιωάννινα.

LIMNI PLASTIRA PHOTO c6ca3

Λίμνη Πλαστήρα

Budapest Parlament Building 9d64e

Βουδαπέστη

Μπορείτε να κινηθείτε εντός Ελλάδας και να οργανώσετε ένα πιο εξωτικό ταξίδι για μετά το καλοκαίρι. Έτσι θα έχετε χρόνο να μαζέψετε χρήματα. Μία άλλη επιλογή είναι να οργανώσετε ένα ταξίδι προς τα μέσα του Απρίλη στη Σαντορίνη, τη Ρόδο ή και την Κρήτη. Ο καιρός θα είναι σύμμαχός σας και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα πιο ωραία σημεία της χώρας.

santorini island 85f21

Σαντορίνη