Τι πρέπει να προσέξω στις φωτογραφίες του γάμου; Πρέπει να είναι στημένες ή αυθόρμητες;

Ερμιόνη Σαρρή
Τι πρέπει να προσέξω στις φωτογραφίες του γάμου; Πρέπει να είναι στημένες ή αυθόρμητες;

Μία απορία που έχουν πολλές μέλλουσες νυφούλες

Γεια σας,

Έχω φτάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του γάμου μου και ο φωτογράφος με ρωτά για το στυλ των φωτογραφιών. Μου πρότεινε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες αλλά εγώ φοβάμαι μήπως στο τέλος δε βγουν καλές και δεν έχω ωραίες αναμνηστικές φωτογραφίες από το γάμο μου. Εσείς τι μου προτείνετε;

Με αγάπη

Μαριξένια

53a618bef0edbad9a058ec0924711615 1c23b

Αγαπητή μας Μαριξένια,

Όντως οι πιο αυθόρμητες φωτογραφίες είναι πιο πολύ της μόδας αυτή την εποχή. Τα ζευγάρια ζητούν κάτι που δε θα είναι στημένο καθώς έτσι αποτυπώνονται πιο αληθινές οι στιγμές τους. Φίλοι μας το τόλμησαν και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Απλά πρέπει να ζητήσεις από το φωτογράφο σου να σου δείξει παλαιότερες δουλειές του για να αποφασίσεις αν είναι καλύτερες στο φυσικό ή το στημένο.

Ακόμα πρέπει να του τονίσεις ποιους κυρίως θέλεις να απαθανατίζει (οικογένεια, φίλους, συναδέλφους) και αν θες περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εκκλησία ή τη δεξίωση. Εμείς θα σου προτείναμε να βγάλετε σαν ζευγάρι και κάποιες στημένες φωτογραφίες απλά μέσα σε φυσιολογικά χρονικά περιθώρια, καθώς πολλές φορές το ζευγάρι «ξοδεύει» αρκετή ώρα για τη φωτογράφιση και οι καλεσμένοι τους περιμένουν στο χώρο της δεξίωσης.